ulan ne güzel araba yapıyor bu mercedes
Jantları çok güzel yalnız ya, böyle makineler size nereden geliyor?
FPT, uzun bir aradan sonra V8 pazarına girmiş…
Vay be… Herkes V8’den I6’ya geçerken, Iveco gibi bir markanın 780 V8 bir motor üretmesi, beni çok şaşırttı… Böyle bir hamleyi ya Mercedes’ten ya da Man’dan beklerdim doğrusu.
780 Beygir V8 S-Way
Eğer bu haber doğruysa S-Way’de Centauro II tekerlekli tankın motoru kullanılacak, Vector motor, Centauro’da 750 PS güç üretiyor. Standart çift turbo konfigürasyonda da maksimum 910 PS ve 4100 Nm çeviriyor. Resmen ruh hastası işi.
https://bigtruck.nl/templates/site-base/tools/tb.php?src=images/2020/1/FPT_20l_V8_motor.png
Iveco, S-Way’e V8 atarsa şayet 2.20’den büyük diferansiyel kullanılmaz bence, bu kadar torka lastik dayanmaz.
“Cursor” serisi üzerine geliştirildiği belirtliyor…
Dediğin gibi “Vector” motoru eklenirse S-Way gibi ekonomiyi düşünen modelin doğasına aykırı
ets de görmek dileğiyle…
(t5) 2.0 - 5 silindir - turbo - 220 küsür hp stock aile arabası
anti-lag + düz boru da farklı boyuta getirmiş
2000 küsür dolara sattı diye hatırlıyorum bunu, ilan linki vardı 1-2 sene önce baktığımda
alamayacağım için sallamak kolay geliyor ama; range rover’ın her nesli ayrı bi overrated
bu klasmanda beğendiğim tek suv:
içi çok rezil, temelde bi eski nesil opel insignia’ya benziyor konsolu vs. bi amerikan kalitesizliği var, gidişi sanki 6.2 v8 değilmiş gibi (ağırlıktan muhtemelen), binmişliğim de vardır buna baya tırt ama güzel ya
normal de motosiklet kullanırım sürekli ama araba veya suv alacaksam range rover fovorim arabada mercedes yada bmw m olursa tabi ve nissan gtr bunlardan şaşmam
2 gündür psikopata bağladım şunları açıp açıp zevke geliyorum araba mı yapıyorsunuz sanat mı yapıyorsunuz bu ne hadsizliktir