SimülasyonPark - Masaüstü Bildirimlerini Etkinleştirme / Devre Dışı Bırakma [Rehber]

SimülasyonPark harici sitelerde dolaşırken sitede olan bitenden haber olmanın yollarından biride masaüstü bildirimlerini açık hale getirmektir.

Örnek

Sizde bu kolaylıktan sıkıntısız yararlanmak istiyorsanız lütfen aşşağıdaki adımları sırası ile yerine getiriniz!

1. İlk önce SimülasyonPark ana sayfasına yandaki bağlantıdan giriş yaparak giriniz. SimülasyonPark Ana Sayfa
  2. İşaretli alan içerisindeki avatarımıza tıklayınız.
  3. İşaretli yere tıklayarak ayarlar sayfasına gidiniz.
  4. Açılan sayfadan bildirimler bölümüne geçiniz.
  5. İşaretli alandaki butona basınız.
  6. Tarayıcınız size izin konusunda soru soracaktır. 'İzin ver’i seçiyoruz.
    adım5

Uyarı: Dilerseniz yine aynı butona tıklayarak masaüstü bildirimlerini kapatabilirsiniz.

Masaüstü Bildirimlerini Devre Dışı Bırakma

Uyarı: SimülasyonPark mobil platformlar için masaüstü bildirimleri çalışmayabilir!

Saygılarımızla,
                                                                   SimülasyonPark Ekibi
4 Beğeni

Ben yeniyimde yeni konu acma seçeğini bende yok neden

Nasıl yok anlamadım?
https://www.park.simulasyonturk.com/t/simulasyonpark-yeni-konu-acma-ve-fotograf-yukleme-link-paylasimi-rehber/1250?u=ahmetglc

Senin sağ taraftaki icon resim varya profil resmin sağda işte orda yeni konu aç var sende bende yok o onu demek istiyorum açamıyorum yani. Sağdaki profil resminin altında konu aç var bende yok. Neden?

İmkanınız varsa SimülasyonPark ana sayfasında iken ekran görüntüsünü paylaşabilir misin?

gördün gibi. yok

Tarayıcıdan tarayıcıya değişiklik gösterebilir.

banada bikere öyle olmuştu,
site çerezlerini temizledim ve tarayıcımı güncelledim düzeldi @Oyunsever bide öyle bakın ‘konu aç’ ın olup olmadığına

2 Beğeni

anladım teşşekürler

1 Beğeni

Güncelleme: Görseller güncel tema görünümüne göre yenilendi!