Tam kafa dinlemelik oyuna benziyor.
Müthiş son çıkan 50 oyundan daha değerli
türkçe de var artık yakında dalabilirim böyle arkada oynayıp dert üstüne dert ekleyecek bir oyun hiç adam akıllı oynayamadım artık o kafadayım ama pahalıymış şimdilik.
Ön sipariş bitince fiyatı aynı kalır mi acaba. 35.99 dolar sabit kalır mı?
sabir fiyat ya değişmez ama %10luk bir indirim bile yok.
Adamlar dlc çıkartıp oyunun yarı fiyatına satacak ne indirimi, oyuna %70 indirim yapıyor 8 dolar, yeni ek paketlerde indirim yok, eskilerinde var o da 8 dolar, ruskileri bekleyeceğiz yapacak bir şey yok, fm 26 da çıkacak o da çok iyi gözükmüyor.
gamepass yok mu birader gerçi kasım ortasında bendeki paket bitiyor.
Black Ops 6 faciasından sonra yine bir facia geliyor. Modern Warfare 2 ve 3 ü deli gibi oynayan birisi olarak mecburiyetten Black Ops 6 alıp oynadım ve yine mecburiyetten Black Ops 7 alacaktım ama çok şükür Battlefield 6 çıktıda EA beni bu dertten kurtardı.
ben kurtulamadım işte bennn bennn
Call of Duty diyince bende akan sular duruyor ne yalan söyliyim
her türlü yeniyorr EA nın bende taaa yani
madem böyle oyun yapacaksınız 2042 de niye yapmıyorsunuz aldırıyoruz bize oyunu ![]()
Ben Call of Dutyciyim ama Black Ops 6 beni öldürdü Modern Warfare 4 ü bekliyorum umarım eskisi gibi iyi olur.
eskisi gibi olması mümkün değil bence böyle gidecek bu ya gerçi bir sonra ki oyunda motor değişecekmiş o zaman nasıl olur bakalım ![]()
Reboot olacağı söyleniyor bakalım umarım kötü olmaz.
umarım bakalım 2027 de çıkar muhtemelen bakalım
2026 sonlarına doğru diyorlar ama Black Ops 7 6 Sezon sürecekse 2027 başlarına sarkar muhtemelen.
son hali budur. yayıncı ile anlaştıktan sonra oyun rus araçları vb. atmosferindne kurtuldu daha eğlenceli, arcade ve generic araçlarla devam etti. günümüzün piyasasına uygun hale getirmişler. çıkınca mutlaka oynayacağım. kargo ve paketleme ile transfer sistemini beğeniyorum.
ilk başta spintires karışımı havası vardı ama olmaz beyler.
araçların modüler olmasının nedeni de gerçeğe benzememesi ve stylized görseller olmasının sebebi bunlar. bir bakıma ellerinde imkan var niye kraz mraz uğraşılsın? sıfırdan her şeyi kendin yapıyorsun onun bunun markası ile işin olmamalı tamamen kendi modelin, kendi tasarımın kendi oyun konseptin var. böylece zaten %1000 orijinal bir yapım oluyor.
yani ben de imkan olsa her şeyi generic hiçbir şeye benzemeyen ama iyi görünen araçlar isterdim ki zaten aldığım modeller de aşağı yukarı buna benziyor.