Simülasyoncuların Oyun Tavsiyeleri [Ana Konu]

Geçen hafta State Of Play’de duyurulan ve ilgimi çeken oyunlar;

car for simulator 2023

2 Beğeni

bu gider

3 Beğeni

bir ara verdun çok oynuyordum, bu serinin kitlesi pek yok hep aynı kişiler var, verdun’da 57. alay vardı, sistemi çok iyi önce öne basıyorsun sonra oyun sana geri çekil diyor savunmaya geçip karşı taraf basıyor sonra kimin gücü yeterse o ilerliyor, cs gibi beklemek yok, komutanlarda topçu desteği vs de vardı kesin alırım ben bunu.

serverlar dolmayınca oyun ölebiliyor ancak gallipoli ile işler değişir. aktif tutulur. oynarız.

yeni bir şeyler geliyor Saber dan
https://x.com/summergamefest/status/1957865223299248278

2 Beğeni

100% real :smiley:

7 Beğeni

Şimdi izledim güzel görünüyor bakalım nasıl olacak.

pavel ağlama lan

5 Beğeni

fps sıkıntılarıyla , droplarla etsnin tahtını bile kıpırdatamaz boşa heveslenmeyin bence .
Örnek ; alaskan truck simulator , bir tane daha vardı adını hatırlayamadım

1 Beğeni

alaskan ile kıyaslanacak bir proje değil. roadcraft ne kadar başarılı ise bu da onu katlayacaktır. mis gibi proje geliyor. ets2 vs. diyorsunuz.

2 Beğeni

Güzel gözüküyor

1 Beğeni

Alaskan Truck Simulator güzel. Bence ETS 2ye rakip olabilirdi ama bazı şeyler eksik.

roadcraft ve snowrunner o kadar efekte rağmen rx550 ekran kartımda bile ats’den daha iyi performans veriyor, king of the road’ın yenisi geliyor isminden belli, oynanışı görelim belli olur, rekabet iyidir.

alaskan truck ve aerosoft tır oyunlarının performans düşüklüğü oyun motorundan dolayı ama o oyunların çevre ölçeklemesi daha güzel.

2 Beğeni

Hey gidi king of the road. SCS ye harbi rakip olacak firmaydı. Onun tadını bilenler hâlâ oyunu özler.

Jeff reis büyülenmiş :smiley:

1 Beğeni
3 Beğeni

bir tek simülasyon olarak bu mesleği yapmamıştım oda geliyor çok şükür :smiley:

3 Beğeni

performans iyi olursa benim pc de kaldırırsa takılırım vallah

1 Beğeni

Orta ayarlarda oynayabilirim bunu.

1 Beğeni