Senua's Saga: Hellblade II [Ana Konu]

Oyundan ilk fragman:

Oyunun motorundan alınan ve aydınlatma sistemine ait olan bir fotoğraf:

Oyunun nasıl hazırlandığına dair video:

Yayıncı: Xbox
Geliştirici: Ninja Theory
Motor: Unreal Engine 5
Tür: Aksiyon, Macera, Psikoloji, Tarih, Gerilim, Korku
Seri: Hellblade
Platform: PC, Xbox X/S
Yayın Tarihi: 2022 (?)

Not: Bilgiler geldikçe konu güncellenmeye devam edecektir.

2 Beğeni

Görseli vs. güzelmiş bence eğer oyun steam’e gelip ucuz olursa alırım hocam :slight_smile:

Yayıncılığını Xbox game Studio’nun yaptığı, geliştiriciliğini ise Ninja Theory’nin yaptığı Xbox’ın en merak edilen oyunlarından Senua’s Saga: Hellblade II’den yeni bir video paylaşıldı.

Video, Xbox’ın son etkinliğinde paylaşıldı. Daha çok kamera arkası görüntülerin bulunduğu videoda oyundan da kısa da olsa bir şeyler görebiliyoruz. Ayrıca baş yaratıcılarından Tameem Antoniades, oyunla ilgili bazı açıklamalarda da bulundu. Tameem Antoniades “Hellblade bizim için çok özel bir oyundu. Bu yüzden düz bir devam oyunu yapmak istedik, ekstra özel bir şeyler yapmak istedik. dedi.

Oyunun detayları hakkında da konuşan Tameem Antoniades, “Karakterimiz için gerçek kostümler oluşturuyoruz. Onları tarıyoruz ve oyuna o şekilde yerleştiriyoruz. Bu konuda Epic Games ile birlikte çalışıyoruz. Savaş tarafında ekstra gerçekçi ve acımasız olmak istedik. Bu nedenle başrol oyuncumuz Melina iki yıldır eğitim alıyor ve tüm animatörlerimiz de dövüş eğitimi aldı.” dedi.

The Game Awars’ta tanıtılan oyundan ikinci fragman.

1 Beğeni

O gece tga da izlerken Başta gene salak saçma mimik şovu yapicaklar sanıp sövmüştüm, sonradan verdiler Allah’tan oynanışı :smiley:

Aslında bu oyun sandığımızdan daha iyi olacak. Birçok kötü yorum gördüm ve onların düşündüğünü pek düşündüğümü söyleyemem. Çünkü yayınlanan 4 videoya da bakarsak, çok da spoiler vermek istemiyorlar. OD veya DS 2 gibi…