SeaRoute (Geliştirme)

Herkese merhabalar bir süredir oyun geliştirme ile ilgileniyorum ve Unreal Engine 5 (UE5) te şuan sadece geliştirme aşamasında olan bir sim ile uğraşıyorum. (Tek Başımayım) :slight_smile: Boş kalan zamanlarımda uğraştığım bu sim de güzel beklentilerim var buraya şuan halen prototip aşamasında olan resimleri koyacağım. İlerleme me görede daha detaylı geliştirme aşamalarını paylaşacağım. Amacım piyasada ciddi bir açığı olan Deniz ulaşımı üzerine bir sim yapmak. Uzun sürüş saatlerinden se daha çok şehir hatlarına odaklanmak istiyorum.

Şuan geminin yüzeyde kalması ve bazı bilgilere göre suda verdiği tepkileri ayarladım.

Peki şuan ne ile uğraşıyorum:

WASD Kullanımından sa UE5 in nimetlerinden yararlanarak tam dümen kontrolü geliştirmek için Blueprintler ile ilgileniyorum.

Öneri ve fikirlerinize açığım tamamıyla kendi çabamla geliştirmek için uğraşıyorum. İlerleyen süreçte mekaniklerim oturduktan sonra planladığım şehir hatlarından bahsedeceğim elbette ama şuan için gereksiz heyecan yaratmaya gerek yok diye düşünyorum :slight_smile:

9 Beğeni

Hayırlı olsun Deniz oyunlarını seviyorum balık tutma vs umarım istediğine ulaşırsın