SCS Software’ın Euro Truck Simulator 2 ve American Truck Simulator logolu tişört, kazak, şapka, kupa satışları https://eshop.scssoft.com/ adresinde devam ediyor.
Black Friday indirimlerini bahane edip uzun zamandır ertelediğim şeyi yaptım. İlk olarak daha ucuz olduğu için ETS 2 logolu siyah tişört siparişi verdim.
20 euro fiyatı var. Tek ürünü seçtiğinizde Türkiye’ye 6 euro kargo masrafı ekleniyor. %35 indirimle bana 17 euro oldu. Türk lirası olarak 78,00 oluyor.
İndirim kodu her mailde bir kez geçerli. O yüzden deneme yaparken dikkat edin. Sipariş sayfasında Voucher Code kısmına yazıyorsunuz.
Bu konuda tüm bilgileri verdim ve en altına Türkçe olarak nasıl alındığını belirttim.
Sistemden bahsedersek sipariş ödeme sayfasında üyelik oluşturulmuyor. Her şeyi yazıp tamamladıktan sonra ödeme sayfasına geliyorsunuz kredi kartıyla ödüyorsunuz sonra işlem tamamlandı diyor ve maile faturalar vs. geliyor.
Bu konuda kargo durumunu vb. bilgileri paylaşacağım. Şu an sanırım kargolanmadı mail gelmediğine göre
Almak isteyenler de yine buradan yazabilir. Euro dolar çok yüksek ama ne yapalım.
20 liraya bastırırım diyenler bastırsın da görelim bir basılamadı o tişörtler ama ne fark eder? Önemli olan SCS Software’dan özel olarak almak ve katkı sağlamak.
Kazak alacaktım çok pahalı geldi 58 euro nedir tamam biraz pahalı olur bu tür şeyler ama havalar soğudu kazak olsa giyerdim.
Tişörtü sadece video ve yayınlarda giyeceğim. Her ay bir şeyler almak istiyorum tabii Euro 5 tl olmazsa…
Bir sonraki sipariş ATS logolu şapka olabilir. Çok istemiştim. Koleksiyoner kutusunda çıkmamıştı.