SCS convrter tools hatası

Blenderda modellememi yaptım ve exportunu başarılı bir şekilde bir klasöre aldım fakat scs converter tools ile moda dönüştürmeye çalışınca böyle bir hata alıyorum sebebi ne olabilir?
(

SCS simple cube guide ile yapıyorum yaptıklarının aynılarını yaptım)

Conversion Tools u kurduğunuz klasörün içinde mass_convert diye bir dosya var, orada hatanın açıklaması yazar, tıpkı oyunun game.log u gibi

O dosyaya baktım hatayı çözemedim fakat bende blenderin son sürümü var conversation topla 2.9 ile yapınca sorunsuz modu packledi fakat sürümden dolayı oyunda çalışmadı (büyük ihtimal) (ets2 1.34 sürümüm) aynı blender çalışmasını değişiklik yapmadan conversation tools 2.7 ile çevirmeye çalışınca da usteki hatayı tekrar verdi blenderin sürümünden kaynaklı olabilir mi acaba ?

Sürümlerle alakalı değil, ilk önce SCS Project path yolunu kontrol et, sonrada texture dosyalarının .tobj larını sil tabi sonra tekrar texture ataman lazım. Büyük ihtimalle .tobj dosyasından veriyor bu hatayı.

Yolu kontrol ettim texture olayını da yaptım fakat 2.7 de hala aynı hatayı almaya devam ediyorum acaba texture dosyasını .dds mı yapmam lazım bazıları öyle yapıyormuş ben direk tga olarak atıyorum

Hayır blender materyale atarken .tga olarak atman gerekiyor zaten, sen doğru yapıyorsun. Birde export yapmadan SCS project path yazılı olan klasördeki tüm .tobj ları silmeyi denedinmi ?
Oda işe yaramıyorsa 2.12 conversion toolsu indirip dene bakalım.

Ön yargılı olmayayım ama korsan falan kullanıyorsan hem bu kadar mod yapma ilgine vs. değmez, hemde artık nerdeyse bedava ya oyun, indirimde 10 liraya satılıyor yani ?

Sanırım pack mod diyerek direk paket oluşturuyorsun. Modelini ilk önce export et. Ardından kendin convert butonuna bas. Tobj ile alakalı bir hata olduğunu sanmıyorum. Bir hata varsa ilk exportta göstereceğini düşünüyorum.

Önce export edip ardından packleme yapıyorum 2.12 yi de deneyeceğim o da olmazsa artık yapacak birşey yok

bilgisi olan varmı ?