Sallamasyon şeyler

Köle Simülatörü asadsdad

2 Beğeni

İndirimden birkaç model işi var alıp ayarlıcam.

Bu süspansiyon sistemlerinde leaf spring gibi şeyleri daha iyi hale getiren bir çözüm üreticem ama yarın uğraşırsam kodla kaynar gene dediğim gibi editör editör işi bildiğin 40 ton oldu :smiley: Süspansiyon tarafında meshi esnetip daha iyi gösterebiliyoruz daha önce yazılan kalibrasyon tool da aynı işi görüyor ama bu genişletilmiş olacak sırasıyla ekleriz.

Bazı buglar bulunuyor ve düzeltiliyor.

Araç ekipman sistemine yeni proplar getirilecek. Hani mağazadan alınıp araca konulan türden oluyor.

Araç başlangıç yeri için güvenli bir çözüm üretildi.

Steam Next Fext için başvuruldu. 16 Ekim’de başlıyormuş.

Bazı değerlendirmeler yapıldı.

İş mesafesi ile ilgili ciddi bir düzenleme yapıldı ve devam edecek. Bu işlerin de 1 yakın 1 orta 1 uzun mesafe şeklinde oranlaması var yani.

Rakip şirketler listesi oluşturuldu. Onların farklı seviyeleri var. Biz de aralarında Top 10 Companies olarak yer alıyoruz. Mevcut şirket veritabanındaki şirketler, depolar, dükkanlarla olan ilişkimiz de artık takip edilip kaydediliyor. İtibarımız önemli aksi durumda eksi reputation cezası var. Ama bunun olumsuz etkisini yani sürekli o firmanın mallarını hasarlı veya geç teslim edip sıkıntılı çalışıyorsanız iş vermeme gibi bir durumu yapmadım henüz.

Cuma günü status yazıp Steam’de yayınlama planım var eğer bir engel çıkmazsa bugün biraz kaynadı maalesef.

Sürekli başka yerlerde özelden yazanlar oluyor evet garip maalesef yetişemiyorum ve bu şeyler bitmedikçe asıl tanıtımın sırası gelmiyor. Tam şey edecekken başka şeyler çıkıp düzeltiliyor veya ekleniyor. Evet fazla gereksiz detay şeyler oldu. Özellikle yeni buglar yaratabilecek çözkerne uğraştıracak şeyler çoğaldı.

2 Beğeni

Koyunlara bakmaya geldim aynı yer

2 Beğeni

Akşam model parçalama, editör zart zurt yayını olabilir 1.61 göstereceğimi sanıyorsanız yanılıyorsunuzdur sdfdsf

Yav yayın gene gündem sime kaydı. Ee çok da gösteremeyince zortladı.
Ama amaç oynanabilir alanı inşa etmek.
Yarın yine aynı saate kadar işlerimi halledicem duruma göre tekrar açıcam.

Amaç yarın aldığım modelleri parçalamak, lodlamak. Unitye aktarıp hazır hale getirmek.
Unityde ise spesifik olarak hitch trailer modellerinin hazır hale getirebilirim.
Onları tamamlarım.
Bir liste yapıcam yayın bazlı yapılacaklar diye

-prototip sahnesindeki ortalığı da düzenlemem gerek önce onunla uğraşıcam

Yayın olacak ancak başka oyun ziyanlığı olmamalı bir de bazı şeyler için direkt oyuncu kararı ve irdelemesi de gerekiyor.

Anket vb. Ya da başka şey bilemedim oturtulur ama zinciri kırmak lazım 4 gün arka arkaya yayın her şeyi oturturdu.

3 Beğeni

Yayında kapalı şirketlere teslim saati geçtiyse teslim etmeme gibi bir şeyin üzerinde konuştuk he bunu zaten hafiften veriyorduk da şu an uyarı anlamıdna vereceğiz kargoları gene alacak ama kargo almayıp sabaha kadar bekletme ve sabah açılınca alma olayı da olabilir ancak işte beklemiş oluyorsun uyuyabilirsin mesela araçta ama o sırada diyelim ki gece 00.00 oldu uyurken daysummary paneli triggerlanıyor ve uyuma bitince karşına çıkıyor. bu iş de teslim edileceği için üstüne success ui paneli girebilir bunu da ayarlamak lazım ama biraz fazla detay oldu.

3 Beğeni

la gece aklıma bir şey geldi not almadım tüh unuttum şimdi zıçtık :d

1 Beğeni

adam sanıyor ki lastiğin havasını öyle bakınca direkt göreceğim.
olm bura cds lan
hala mı anlamadın
hala mı çakamadın mevzuyu
basınç ölçer almadan nereye bakıyon o araçta
gerçekten interesting sıçıeyşin.

şerefinle otur çiz daha iyi para vereceğine

4 Beğeni

hava basacam kral aldım
adam emek vermiş koymuş emeğe saygı +rep

4 Beğeni

Eskiden bisiklet lastiği şişirmek için kullanılıyordu bunlardan.

Bugün yakıt tüketiminde biliyorsunuz gallon ve litre farkı var fiyatlar öyle hesaplanıyor ama araç litre bazlı yakıt tankına sahip.
burada biraz karışıklık olabileceği için bazı düzenlemeler yapılıyor.

Ayrıca yine odometer - mesafe hesaplaması ve iş mesafesi ile ilgili düzenlemeler yapılmış. bir gündüz-gece döngüsünün süresi ile birlikte yeni ekonomi fiyatlarının hesaplanması daha iyi yapılacak. Buradaki sebep artık bu şeylerin final kararına geldiğimiz için :smiley:

şimdi 1km’yi oyuncuya 3km olarak gösterirseniz ölçek değişiyor. 1:3 oluyor ama gündüz-gece döngüsü 1 saat 30 dakika olursa 1:16 ölçek oluyor. Ee uyuma dinlenme gibi şeyler eklenince oyuncunun hep oynasa bile kazacağı para giderler vs. oranlamak gerke. bunun için ekonomi simülasyonu kurmuştuk.

ama ben gerçek hesaba yakın olsun istiyorum 50 dolara hamburger almak saçmalık olur maks 15 dolar-30 dolar bandında takılması lazım.

galon/litre fiyatı da buna göre çok aşmadan 2 kat fazla olabilir gerçeğinden falan filan buradaki hesap artık bitiyor.

https://x.com/simulasyonturk/status/2096156567322194192

çok komikmiş gül gül öldük vallah

bugün olmaz ama yarın yol planlama toolu ile yolları çektiğimiz bir yayın akar bence nerede ne konumlanacak anlatarak ilerleriz.
tabii çapı buna müsait olanlar gelir izler.

Öylesine atayım dedim up up

2 Beğeni

Arabamda WD 40 SPRAY olur?

• olur tabii
  • var birkaç spray kral
  • biz e…ciyiz :confused:
0 oylayan

biri de demiyor sana bijon anahtarı çizeyim custom olsun

peki öyle olsun beyler görüşürüz

kişisel aracıyla kaçakçılık yapan eski ets2 şoförü az önce şehrin girişinde yakalanmış.
oradan geldiği için personal - commercial ayrımını bilmediğini ilk defa tanık olduğunu ifadesinde belirtmiş.
simu town polis memuru acımamış tabii

kpss’den 30 puan alanları Simu Town Ticari Araç Tescil Ofisinde memur yapacağım!

3 Beğeni

Chatgpt atlas bana
Fmax çiz
Sprinter modelle
Doblo cargo çiz
Bir de Game ready travego rica edeceğim
Ha unutmadan transit courier ve vito da olabilir
İnternetten model bulup araklayıp üzerinden de geçebilirsin önemli değil

1 Beğeni