Rush Rally 3 (Çok Oyunculu)

Oyun 24 Kasım tarihinde çıkış yaptı. Bildiğim kadarıyla bağımsız bir yapım. Oyunun ana geliştiricisi deneyimli birisi Dr. Who, Colin McRae Dirt2, Sonic and Sega All-Stars Racing, Broken Sword, The Angel of Death, Sega Superstars Tennis, GTi Club+, F1 2009, Split Second, MotoGP 10/11 ve Sonic Racing Transformed oyunlarında görev aldıktan sonra Rush Rally markasını piyasaya sürmüşler. 4 tane Rush Rally oyunu var serinin sonuncusu bu oyun. Rush Rally 1 - 2 ios ve android platformlarına çıkış yapmış Rush Rally Origins ve bu oyun ios, android ve pc platformlarında mevcut.

Oyun Çevrimiçi PVP, Çapraz Platform Çok Oyunculu ve LAN desteği mevcut. Oyun çıkışı nedeniyle %15 indirimde. Kur nedeniyle bir çok yapım pahalı çıkarken böyle bir yapımın 25₺ gibi bir fiyatla çıkması bence çok iyi. Ekran kartım eski bir kart (12 yıllık) buna rağmen bazı ayarlar low bazıları high olmak üzere 60FPS alıyorum. Oyunun optimizasyonu bence çok güzel ve oyunun boyutu ise 358MB. İndirim 2 saat sonra (21:00) sona eriyor. Bu tarz yapımları seven insanlar varsa almalarını tavsiye ederim. Arkadaşlarınız varsa onlarla güzel vakit geçirebileceğiniz nitelikte bir oyun olmuş.

Oyunda kariyer modu, canlı etkinlikler, tekli yarış vb. modlar var ve araç kaplamasını kendiniz oyun içerisinde düzenleyebiliyorsunuz.

Oyunun konusunu görmeyince açayım bu tarz seven insanlar varsa bilgilendireyim dedim. Oyunu 4-5 saattir oynuyorum daha fazla tecrübe edindikten sonra konuyu daha detaylı şekilde güncelleyeceğim.

2 Beğeni