Merhabalar bir hafta önce bir arkadaşım Rodobus Simulator projesinin tekrar geliştirildiğini söyledi unreal oyun motoruna geçmişler discord topluluğu vs 'de var gayet iyi duruyor oyun geri geliyor sanırım. 
Bazı oyun içi yenilikler:
1-Kendi şirketinizi kurabileceksiniz.
2-Otobüse binip inebileceksiniz.
3-Yemek yiyebileceksiniz (mola alanları.)
4-Trafik cezaları.
5-Oyun çok oyunculu olacak ve birkaç sunucu olacak.
6-Şirketiniz için çalışanları işe alabileceksiniz.
7-Otobüs satın almak için galeriyi ziyaret edebileceksiniz.
8-Yeni bir otobüs satın aldığınızda koltuklarda jelatin olacak
9-Otobüsü istediğiniz gibi tasarlayabileceksiniz.
Discord topluluğu:
Oyun için görseller:
9 Beğeni
bir röportaj yapıcaz ama vaktim yok niyetleri ciddi gibi dursa da aylarca yıllarca adam olmasını bekleyeceksiniz
hep aynı yerden başlanıyor
3 Beğeni
Aynen bakalım neler olacak 
1 Beğeni
Abi gerçekten simulasyon haberlerinde bunuda paylaşırsan harika olur lütfen en kısa zamanda röportaj yap ya heyecanla bekliyoruz pc için bir ilk olacak böyle bir oyun 
2 Beğeni
Umudu Keseli Çok Olmuştu Bu Oyundan 2011 Yılından Beri Bu Oyunun Çıkmasını Bekledik
1 Beğeni
Bu Oyun 2011 Yılında Duyurulmuştu Duyurulduğunda Red Dead Redemption 1 Daha Yeni Çıkmıştı İdi,Gta 4 Bile Yeniydi,Ozamanlar Ülkede Nokia Xpress Music,Samsung E250 vs Kullanıyordu,Düşün O Kadar Eski,Bu Oyun Hortlayana Kadar En Az 100 Tane Oyun Çıkmıştır. Nerdeyse 10 Yıl Olacak.
3 Beğeni
Vay bee videolarını izlerdik yeni alınan otobüslerde jelatin flan gibi detaylar vardı… o zaman çıksaydı şimdiye kadar daha gelişmiş yeni bi oyunu gelirdi…
1 Beğeni
Bu sefer ciddi gibiler bence çıkacak takip ediyorum 
1 Beğeni
2011 yılından beri beklenen ve defalarca iptal edilen Brezilyalı otobüs simülasyonu projesi Rodobus Simulator tekrar hayata geçiriliyor. https://www.simulasyonturk.com/rodobus-simulator-yeniden-gelistiriliyor/
5 Beğeni
Yeni Gördüm Simulasyon Türk için skin yapmışlar 
Yeni bir video gelmiş
3 Beğeni