Rocket League - Ana Konu

Kesinlikle haklısın katılıyorum :confused: oyun epic gamese geçmesiyle iyice zırvanadan çıktı. Bide üstüne ücretsiz yaptıkları için markette istedikleri gibi fiyat biçebliyorlar… (Mustang ile f1 aracı haricinde bana göre) Zaten pass desen oda ayrı bir çöp yığını şu oyundaki ilk pass kalitesini hiç bir sezonda göremedim nedense.

1 Beğeni

Aynen öyle. Bu pass’te boostlar, patlama, 1 tane çıkartma ve rocket izi dışında güzel eşya yok. Sırf kredim var ve oyunu kasacağım için bedavaya gelecek diye alıyorum. Benden götürüsü olsa almazdım sanıyorum.

1 Beğeni

epic’in amacı bedava oyunlarda kozmetik satarak para kazanmak artık 3tl’ye lisanslı araba yok.

2 Beğeni

Eski oyuncu olup 1 tane bile anahtar satın alıp kasa açanlara 1000 kredi verilmişti. Onunla pass alıp katladım işte biraz da eskiden biriken eşyalar vs. vardı onları takasladım.

Arkadaşlar bir şey soracağım biz bir arkadaşla rocket league oynayacağız ben steam den oda epic ten girecek bu şekilde beraber oynayabiliyor muyuz

1 Beğeni

Oynayabiliyorsunuz hocam, zaten Steam’den girseniz bile Epic Games hesabı isteyecek yani en azından ben böyle biliyorum :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

ben şuan epic i yüklemedim benden epic hesabı istemiyor o hesabı epic yüklüyse istiyor daha önce başıma geldi.

1 Beğeni

Bilmiyordum sağolun hocam, iyi oyunlar :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Eyvallah kardeşim. :slight_smile:

1 Beğeni

Bırak steam epic olayını ps den bile oynayabilirsiniz beraber :grinning: crossplay var ps-pc beraber oynayabiliyor

2 Beğeni

Sağolasın kardeşim teşekkür ederim. :smiley:

2 Beğeni

Özellikle epic’e geçtikten sonra oynamaya başlayanların yana döne aradığı Nissan Skyline, 17 Haziran’da Pontiac Fiero ve Dodge Charger ile birlikte geri dönüyor. 3 arabanın da içinde bulunduğu paket haftaya 2400 kredi karşılığında oyuna gelecek. :slight_smile:

2400 pahalı olmuş. Harici siteler üzerinden almaya kalksanız dahi 120 liraya denk geliyor.

Bu da resmi site : https://www.rocketleague.com/news/fast-and-furious-content-returns-to-rocket-league-june-17/

Zamanında Skyline ve Charger’ı 3 liraya almıştım :smiley:

1 Beğeni

Epic’e başarım desteği de geldiğinden yeniden başlayacağım ama artık oyu içi bir şey alınmaz. Çok kötü yaptılar bence market sistemini Epic almadan önce çok güzeldi… (Bu şekilde şirket daha kolay ve fazla para kazanıyor doğruya doğru ama ben oyuncuyum)

ooo Hoşgeldin James Bond’un Aston Martin Db 5’i :rofl:

3 Beğeni

Jurassic Park, Knight Rider gibi zaten önceden gelen DLC’ler alınmazdı ama bu alınabilir bir DLC olmuş. Hem yeni hem de Octane hitboxına sahip bir araç olduğu için almak isteyen kaçırmasın.

2 Beğeni

Can sıkıntısından bir indireyim bakayım dedim oyuna NİKE FC CUP etkinliği varmış herhangi 1 maç yaptığınızda ülkelere ait tüm sancaklar, 5 tane 3 kişilik serbest maç yaptığınızda ise octane aracı için Türkiye`ye ait bir çıkartma geliyor güzelmiş sevdim.

3 Beğeni

RLCS yayınında bu ayın 24’ün de mağazaya beyaz octane geleceği duyrulmuş tahminen 1000 kredi olacak, normalde değeri 10 bin krediydi :face_with_diagonal_mouth: şimdi herkes beyaz beyaz dolaşcak oyunda :joy:

1 Beğeni