Road Kings [Ana Konu]

40 tonluk bir tırın direksiyonuna geçin ve Amerikan Güneyi’nin kıyı ovalarında yük taşıyın. Kalabalık Jacksonville’den tarihi Savannah’ın karanlık sokaklarına kadar birçok işi, römorku ve rotayı yönetin.

Çaylak bir sürücü olarak başlayın ve Road Kings’in sürükleyici dünyasında deneyimli bir araç sahibi ve operatörü olarak ün kazanmak için uzun mesafeli teslimatlar yaparken kurnaz rakiplerle, yardımsever müttefiklerle, tehlikeli hava koşullarıyla ve tehlikeli yollarla karşılaşın.

Kamyonunuzun her yönünün; ağırlık, aşınma, frenler, tork, lastikler ve şanzımanlardan dinamik hava ve yol yüzeylerine kadar önemli olduğu yeni nesil bir simülasyonda kamyonunuzun kontrolünü elinize alın. Markaların orijinal kamyonlarıyla uzun mesafeler kat edin ve zengin detaylar, ikonik yerler ve tahmin edilemez zorluklarla dolu biyomları keşfedin.

Değişen teknoloji, endüstri ve hava koşullarının ortasında, acımasız bir şirket Güney’de yayılıyor ve kâr uğruna felaketle tehdit ediyor. Felaket geldiğinde, sadece sen hayatta kalabilirsin. Toplulukları kurtar, kritik malzemeleri teslim et ve yolda yardım elinin her şeyi değiştirebileceğini kanıtla.

Kendi Road Kings hikayenizi yaratırken bir çalışandan bir işletme sahibi ve yöneticiye dönüşün. Müşteri listenizi çeşitlendirerek başarıya giden bir yol seçin veya birkaç seçkin şirket ve sadık sevk görevlileri için yıldız tedarikçi olun. Rakiplerinizi geride bırakın ve eyaletler arası yollarda kâr getirebilecek sürücüler ve acenteler nezdinde itibar kazanın.

Asenkron çok oyunculu ile daha da ileri gidin: Bir şirkete katılın veya bir şirket kurun ve küresel liderlik tablolarında yükselin.

Gerçek Florida-Georgia sınırından esinlenen nefes kesici manzaralar arasında yolculuk ederek açık yola çıkın. Huzurlu arka yollardan ikonik yapılara kadar, özgünlük ve keşif için tasarlanmış, canlı ve güzel bir şekilde resmedilmiş bir dünyayı deneyimleyin. Eyaletler arası yollarda yol işaretlerini takip edin, dizelinize dikkat edin, polis memurlarına dikkat edin ve hizmet yönetmeliklerine uyun; çünkü kestirme yollar cüzdanınıza, saatlerinize ve itibarınıza zarar verebilir.

10 Beğeni

saber ise 10 kere düşünürüm

1 Beğeni

Sanırım baştan kaybetti. Reklama gelince Türkçe ekleyin zaten Rockstar gibi. Aman ha oyunlara eklemeyin sakın, büyüsü kaçar falan. (!)

Haydi güle güle.

image

3 Beğeni

Türkçe dil desteği elimizde yok maalesef :clown_face:

Türkçe olmaması büyük rezillik

4 Beğeni

RoadCraft’a o kadar küfür ederseniz olacağı buydu…
:rofl: :rofl: :clown_face:

İşin garip kısmı " Bu Oyun Hakkında" kısmında resimler Türkçe, açıklamalar İngilizce…

2 Beğeni

Türkçe yok, Denuvo da yok. Focus, oyunlarında korsan koruması kullanmıyor torrentten deneriz.

1 Beğeni

bu alemde kamyon oyunu yapıp türkçe koymamazlık yapamazsınız

6 Beğeni

Valla benim için dil fark etmez güzel oyuna benziyor alır oynarım. Bu tür oyunlarda dilin önemi yok.

International lisansı var, LT ve Lonestar’ın yanında HX’de olsaymış keşke. Eski model Fleetstar bile var. Video’da Mack Anthem’de gözüküyor onunda vardır lisansı. Snowrunner’ın yapımcısı olduğu için oynanabilir bir oyuna benziyor. Oyunu almam ama oynanış videolarını takip edicem çıktığında.

Ben bilmeden etmeden bir şey yazmak istemem fakat bu oyun bir “Vur, geç” oyunu olacaksa hiç heves etmem.

Düzgün bir şekilde güncellemeler alacaksa ve arkasında durulacaksa ben de şans verebilirim.

Türkçe dil seçeneğine gelince bu işler eskiden zordu. Ama şimdi çok kolay. Bunca enflasyona rağmen insanlar oyun almak için indirim dönemlerini kovalıyor.

Korsan oyun mevzusu artık bizim ülkemizde bitti. Var mı beyler korsan indiren, hepimiz satın almaya çalışmıyor muyuz?

Bana iyi niyetli gelmiyor ya da biz sesimizi duyuramıyoruz.
Belki de sürekli birbirimize saldırmaktan (park dışı genel anlamda söylüyorum) o kadar dağınık görünüyoruz ki hakkımız olanı bile alabilecek kudretimizi kaybetmişiz

En başta dediğim gibi bilmeden konuşmak istemem. Varsa bu işin bir bileni aydınlatsın.

5 Beğeni

Bu oyun tutmayabilir. Grafiği Alaskan Truck gibi. Belki fizik kurtarabilir ama Alaskan Truckda o kadar şey yapabiliyorken grafik ve fizikden tutunmamıştı. Zaten Türkçe’de yok ve Türkiye’de yeni oyunların tutunması zor olabiliyor. En ufak şeyde direkt oyumsuz verdiğimiz için.

1 Beğeni

Haritası belli mi ? Aslında harita konusunda merak ettiğim; ATS gibi bir çok Amerika Eyaletleri mi olacak yoksa Alaskan Road Truckers gibi tek Eyalet olup sadece şehirlere mi teslim edeceğiz yükleri acaba ?

Oyun Alaskan’a benzemiyor. Nereye baktığınızı anlayamıyorum. Amerika’nın güneyi baz alan şehirler ve kırsal alanlar kurgulanmış. Zaten Bus Bound dahil mevcut altyapılarını ve assetlerini buna göre ayarlamışlar. Saber durmamaya yemin etmiş. Focus ile çıkması da hala garip vazgeçmiyorlar. Hardcore simulation değil zaten ama kamyonculuk olayında AA çapında bir oyun diyebiliriz sanırım. Gariplikler olacaktır. Daha fazla bakmak istemiyorum umrumda değil sadece oynarım. Çene çalmaya gerek yok.

Grafik ve optimizasyon ile her türlü asseti ortamı aktaracak düzeyde motor kurmuşlar. Nasıl dursunlar? Roadcraft oynarken zaten böyle bir şey gelebileceğini konuşuyorduk ama grafik anlamında çıtayı yükseğe çıkarıyorlar.
Arcade de olsa oynanır. Eğlenelim anasını satayım. ATS bu akşam Nordic mordic konsol tanıtacak. Bizi heyecanlandırmaz. Daha farklı ortamları indie oyunlarda bile görsek nefes alıyoruz.
En başından beri oynamak içinde bulunmak şu an gördüğün yerde ondan kaçmanı sağlıyor. Bu oyun kötü diye değil biz bıktık.

3 Beğeni

Ukraynaca olup ta Türkçe olmaması tamamen ırkçılık sayarım ben.

2 Beğeni

Oyunu satmak istiyorlarsa bizim gibi kamyon düşkünü bir milleti es geçmeleri imkansız. Dil desteği illaki eklenir. Yeter ki optimizasyonu ve oynanışı iyi yapabilsinler. Direkt satın alırız.

Bu fotoğraf bana Alaskan’a anımsattı.

1 Beğeni
4 Beğeni

Şuanlık Mack ve International oyunda var diyor. Daha fazlası gelebilir demişler eğer anlaşırlarsa Kenworth K100 çok güzel olur dlc olarak. Haritası Güney Georgia ve Kuzey Florida’yı temsilen olacakmış, harita zamanla büyüyecek diyor ama ATS gibi birebir gerçek mi kurgusal mı olacak belli değil. Sürücünün eli kolu görüncekmiş ve özelleştirieblir olacakmış. Snowrunner gibi oyunu çıkarıp harita ve kamyon satacaklar ama öyle olsa bile kamyonlar için oynanılır. Şuanlık değişik opsiyonların olması iyi kamyon sürüşü anlamında. Mesela yarış oyunları içinde bir sürü değişik oyun var isteyen Forza oynar isteyen Asetto isteyen NFS, Iracing, rFactor 2, Automobilista 2, Gran Turismo…vs hepsi ayrı bir tat veriyor.

1 Beğeni

Açıkcası ilk traileri fena durmuyor ama trailerlere asla güvenmem, inanmam. Eninde sonunda ‘oynanış’ önemli olacak. Çıkış tarihine daha çok var. Bu firma genelde Türkçe dilini getirmiyor oyunlarına ve bence bu oyuna da gelmeyecek. Fiyatının düşük yada orta fiyatlı olmayacağından eminim, Türkiye’de 25 dolar bandında oyuna verecek ne kadar kişi var acaba. Bende kolay kolay bir oyuna bu parayı vermem ama insanın sevdiği oyun olunca mesela ETS2/ATS, belki 200 dolar olmuştur harcadığım. Oyunun nasıl çıkacağını bilmemekle birlikte umarım SCS’nin yapmadıklarını yaparlar ve bir anlamı olur. Ben yine de çok ümitli değilim maalesef ama umarım beklediğimden iyi çıkar.

1 Beğeni