''Ready Or Not'' SWAT-FBI Games

header

VOID Interactive yapımcısı olan Ready or Not, düşmanca ve zorlu durumları çözmek için SWAT polis birimlerinin çağrıldığı, günümüz dünyasını tasvir eden son derece yoğun, taktiksel bir birinci şahıs nişancı oyunudur. İster arkadaşlarınızla, ister tek başınıza oynayabileceğimiz güzel bir oyundur. Erken erişimdedir.

Konusu açılmadığı için açmak istedim.

3 Beğeni

Gelecek olan güncellemede bıçaklı saldırganlar da oyuna eklenecek. Güncellemenin yakında çıkacağını da belirtmişler.

1 Beğeni

zamanında swat 4 gibi bi efsaneyi oynamıştım bu ondan da iyi bir oyun bence. özellikleri bakımından yapay zekanın hareketleri bakımından çok gerçekçi geldi gözüme izlediğim videolarda indirimde olursa ve kafa dengi arkadaşlarla girdiğinde saatlerce sarar valla.

1 Beğeni

Oynaması da bir o kadar gerçekçiliği hissettiriyor.

2 Beğeni

Yeni güncelleme yolda. Supporter Edition sahipleri 21 Şubat Pazartesi yükleyebilecekler.

Mart Güncellemesi içerikleri

Hayatımda ilk defa hiç düşünmeden bir oyuna direkt olarak 100 lira bayıldım ama nedense sistemi çok zorladı en low ayarda bile sürekli kasıyordu bende iade etmek zorunda kaldım hayallerim yıkıldı umarım optimizasyon sıkıntılarını çözerler :frowning:

Bilgilendirme!

Geçenlerde ise bu oyuna çok benzer başka bir oyuna rastladım r6 da olduğu gibi quick match moduda var. Baskın kısmında ilk 3 bölümü bitirdim biraz eksiklikler hatalar olsa da kendini oynatıyor tavsiye ederim üstelik şuan baya ucuz parasını fazlasıyla hak ediyor.

Zero Hour on Steam

2 Beğeni

Her ay yeni içerik ve iyileştirme güncellemesi çıkartıyorlar. Helal olsun valla. Hala almayan varsa geç olmadan almasını tavsiye ederim.

Yorum yok.