Promods ile Yks Türkiye Haritasını kuramıyorum

Merhabalar uzun zamandır promods ile yks haritasını birleştirmeye çalışıyorum sıralama konusunda yardımcı olacak birisi var mı ?
ets2 sürümüm 1.35
promods sürümüm 2.42
Bilen hocalarım varsa yardımcı olurlarsa sevinirim memleket hasreti giderelim :slight_smile: Yardım için şimdi teşekkürler.

böyle oyun kapanıyor hata veriyor

Aynı sorun bende de mevcut. Ne kadar denediysem hepsinde oyundan attı malesef…

1 Beğeni

hocam deli etti beni ne yaptıysam atıyor birisi yardımcı olursa çok güzel olur youtube da video çeken bir abi vardı ona yazdım artık yapar yapmaz bilmiyorum :confused: 2 haritadan birini seçmek zorundayız :smiley: gibi oluyor promods seçiyorum daha çok yol ve şehir olduğu için :confused: 2 si bir arada olursa tadından geçilmez :smiley:

YKSRSK PromodsME RC (Road Connection)
YKSRSK19 Turkey
Promods 2.42-Roex 2.2 RC version 2
Roex22 English city Names
Roextended 1
Roextended 2
Roextended 3
Roextended 4
İsrael-Lebanon Open Border
Promods Middle East Def
Promods Middle East Assets
Promods Def
Promods Map
Promods Model Package 1
Promods Model Package 2
Promods Model Package 3
Promods Assets
Promods Media

Bunların hepsini kullanman gerekli başka türlü olmuyor…

6 Beğeni

Siralama bu mu hocam :smiley:

Bunlari yapim ben hocam çok teşekkürler :slight_smile:

@MURATKAPTAN67 Hocam çok teşekkürler şuan sorunsuz bir şekilde çalışıyor harita :slight_smile:

1 Beğeni

banada yardımcı olurmusunuz lütfen ajun un yaşadığı sorunu bende yaşıyorum ve linkleri bulamıyorum indirme linklerini atabilirmisinix Allah Rızası İçin

ekran alıntısı atar mısın mod klasöründeki bu sıralamayı

Bu YKSRKS 19 Haritasını VE 2.41 İçin Promods Middle East Yol Bağlantısı Linkin atarmısın 1.35 için roexe mail attım eski sürümleri desteklemiyoruz diyor ama pc özelliklerim ancak ona yetiyor lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bilmiyorum