Project CARS serisinin yapımcısı tarafından kurulan Straight4 Studios geliştirdiği yeni yarış simülasyonu olan Project Motor Racing için GIANTS Software ile anlaşmaya varmıştı. Giants Software, Farming Simulator serisinden sonra kendi geliştirmediği bir oyunun resmi yayıncısı oldu.
Straight4 ve GIANTS Software teknik olarak bir iş birliği açıklamıştı. Straight4 stüdyosu şu an geliştirdiği Project Motor Racing isimli yarış simülasyonununu GIANTS Engine’e taşıdı.
2025’te çıkması planlanan Project Motor Racing, GIANTS Software tarafından yayınlanıp dağıtılacak.
Fiziklerin anlatıldığı son video
3 Beğeni
pre orderlar başladı. sonbaharda çıkacakmış.
bizdeki fiyatı malum
kendi sitelerinde retail olarak kendi şeyleri için satıyorlar. giants işte
doğrusu bu.
1 Beğeni
Epicgames’e koyulmuş fiyat daha uygun.
1 Beğeni
Kulağımda şey yankılanıyor. Ferrari’nin Lamborghini’ye dediği cümle. “Traktörlerine geri dön çiftçi”
2 Beğeni
Aynen öyle 
ya sen çiftçilik oyunu yapıyorsun oradan devam et dimi
farming ile bir ilgisi yok. project motor racing’i yapan stüdyonun başında zaten eski project cars yapımcıları var. mesela rennsport vs. da çıktı piyasanın karnı tok artık pist yarışlarında zaten ciddi derecede iyi olanlar fazla elbette alternatif lazım ama maalesef piyasa bitik. o hype dönemi bitti. en iyi grafiği de fiziği veriyorlar ama mesele artık bu değil.
pazarlama artık boş bir mesele millet aptal değil. aynı ortamı ben yaratsam diyorum ya takdir edilirim ama devasa stüdyolar, büyük bütçeler, giden paralar… böyle olunca sarmaz.
ama adam geri dönüp inatla motoru tekrar yaptı vs. yok araçlar tasarlandı parası var yapıyor işte bütün mesele bu
ona göre tüm finansmanı da artık kredi vs. yatırım yapıyor adamlar sektörün içinde bizimle aynı değil. yine yapar. 
giants neden bulaştı bilemiyorum. hep yok onun motoruna geçmiş güya yok yayıncı vs. tanışıklık nereden geliyor bilemedim onların da çok parası var burada batırdılar galiba. tabii burada grafikten ziyade fizikle alakalı problemlerin ve standartların karşılanmadığını gördüm.
iyi bir simülasyonun zamanla iyi olacağına dair artık genel bir kanı var. güncellemeler x 1000
ac de geçen sene çıktığında saçmalamıştı ama işte onların olayı farklı.
assetto corsa geri döndü. yetmedi şak rally çıkardılar onun da izlenimi iyimiş. şimdi project motor racing bu cepheye oynasa başka bir yola girerdi. diyeceksiniz ki bu kadar imkan var niye openworld yapmıyor vs. işteeee yapmak zorunda değil. herkes kafasında ne kurarsa hangi işi ciddi şekilde düşünüp yapmak isterse onun için mücadele eder. adamların hamuru bu yapacak bir şey yok. openworld’ün de günahı çok bunun da
1 Beğeni
peki abi dediğin gibi artık rakipler çok güçlü olunca rekabet edemiyorlar mı acaba ? yıllardır herkes 3-4 tane yarış oyunu konuşuyor başka çok yok gibi ya
Rekabet olayı eskidendi. Bir oyunun yeni versiyonu alternatiften daha çok hype yarattığı için artık oyun kültürü yeninin üretiminden çok devamlılığı sağlanan ürünler üzerinden yürüyor. Bir de rekabet olabilmesi için hiç yapılmamışı yapmak şart ancak artık yapılmamış bir şey de kalmadığından yapımcılar ne yaparsak farkımız olabilir kısmında tıkanıyor. Eskiden para kazanmak için oyun yapma anlayışı olan firmaların ürünleri tutmadığından artık 3 5 oyundan söz edebiliyoruz çünkü işini gerçekten severek yaptığı için geriye kalanlardan oldular. Para kazanmak için yapılan işler her zaman eksiktir tatmin etmez.
3 Beğeni