Perma ban yeyip aynı pcyle oynamak

selamın aleyküm arkadaşlar benim hesap perma yedi baştan söyliyeyim troll oynadıgım için değil pingim yüksek sollamalarda çok kazaya sebebiyet veriyorum cok ban yiyorum. ben yeni bi hesaptan alsam oyunu ip falan değişitrme mevzusunu anlatabilecek var mı ? yoksa hiç gerek yok mu ona ?

Ayrı hesap, ayrı steam, ayrı oyun gerekir diye biliyorum.

1 Beğeni

onu biliyorum da ztn açmıstım yeni hesapla direk geri banladılar ip değiştirince banlanmıyor diye duydum biliyor musun ip olayını ?

statik ip kullaniyorsan bunu internet saglayicin ile cozebilirsin. eger statik ip degilse zaten modemi her acip kapattiginda ip degisir.

2 Beğeni

kusura bakma pek anlamıyorum bu işlerden müsaitsen anlatabilirmisin benim modem aşağı katta kendi evimde değil modemi açıp kapama durumu hiç olmadı yani statik olup olmadıgını nerden bakabilirim

statik ip ucretlidir. bilgin olmadigina gore normal internet uyeligin vardir buda demek olur ki statik ip degil. yani modemi kapat ac yeni bir ip ile bilgisayarin baglanacak.

1 Beğeni

peki yinede internetten değiştirebilir miyim ?

Ben perma ban yediğimde, internetten araştırdığımda herkes perma ban yiyen hesabınızı truckermp’den sildikten sonra yeni truckersmp hesabı açın diye videolarda belirtiyorlardı. Bende perma ban yediğim hesabımı silip tekrar bir truckersmp hesabı açtım. Ve 5-6 ay oldu bir sıkıntı yaşamadım.

1 Beğeni

bu çözümü yeni duydum teşekkürler

gardaşım şu anda silmeye bakıyorum burda yeni hesap oluşturursanız yine banlar gelir diyor o sildimiz epostaya diyor değil mi ?

pubg mobildeki gibi mac bazında ban verdiklerini hiç zannetmiyorum, modemi kapatıp açma + yeni truckersmp hesabı çözer bence.

ama ping yüksekse yine banlanırsın :smiley:

aynen yeni hesap açtım bugün bida alıcam bakalım son olacak ztn bu

Aynen aynı steam hesabıyla bağlanırsa.

yav he he ping :joy:

eski admin yeni makasçı olarak çözümü yazıyorum.

tmp mac adreslerini görebiliyor ancak mac’ların saklanma süresi var ve her admin bu mac adreslerini göremiyor, çok dert ediyorsan hesabını sil, mac adresini değiştir modeme reset at, 2. hesabın olduğunu kimseye söyleme 2. hesapların çoğu kanka ispiyonundan yakalanıyor, biri raporlamazsa ban yemezsin.

aktif olmayan cezam fazla diye 1 ay ban yemişim kurallar değişmiş, o kadar makas atıyorum hep 60’la gidip milleti raporlayan işsizler yüzünden banlanıyorum yoksa c-d yolunda kimse umrunda değil.

1 Beğeni

yok la harbi yüzde doksan sollamada pingten oluyor bide ben fazla kfr ettiğim için çok fazla kfr banım var