Oyun Kolu Tavsiye Alabilir miyim?

Merhabalar arkadaşlar. Bilgisayarım için kablosuz oyun kolu arıyorum. Sizce hangisini almalıyım? Tavsiyeniz var mıdır? Bütçe sıkıntım yok.

https://www.vatanbilgisayar.com/sony-ps5-dualsense-kablosuz-kontrol-cihazi-siyah.html

https://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-xbox-wireless-oyun-kumanda-siyah.html

Bende ikisi de mevcut.
Dualsense daha iyi bir kol ancak PC’de hep Xbox kolunu kullanıyorum.

1 Beğeni

Razer Wolverine V2 Pro Kablosuz PS5/PC Uyumlu Oyun Kolu - Siyah

Ya da bunu mu alsam.

PC için en iyisi Xbox. Pil ve şarj cihazı olarak İkea da satılan ladda piller var onlarda gayet iyi. Uyumluluk sorunu da çıkarmıyor dualsense gibi.
Amazonda 2900’e satılıyor, satıcının amazon olduğuna dikkat edip ordan almanızı tavsiye ederim, garanti konusunda Vatandan daha rahat.

1 Beğeni

Razer Wolverine V2 Pro için fikriniz nedir?

xbox wireless controlleri kullaniyorum tavsiye ederim, ama pilleri cok cabuk bitiyor o biraz sorun

Şarjlı değil mi?

benimki pilli, 2 tane orta boy pil takiyorum

Pilli olmasın. Şarjlı lazım bana. Xbox eledim o zaman.

1 Beğeni

saglam bir kola benziyor, ama biraz pahali gibi

Dikkatimi çekti benimde. Araştırayım biraz.

sarj kitleri var xbox için satılan. yada pil şarj etme adaptörü var. Bence xboxtan şaşma pcde uyumluluk sorunu da çekmezsin

3 Beğeni

Pilin avantajı, 1900mah’lık 2 pil taktığınızda batarya ömrü çok fazla oluyor. Dualsense bataryası 1560mah mesela, tek pille dualsensi geçmiş oluyor
Ayrıca batarya deforme oluyor tabi, değiştirmesi de pek kolay değil, pil de performans düştüğünde yenisini alıp devam etmek daha kolay

3 Beğeni

Dualsense Edge alasım geliyor aba bağlantı sorunu yaşar mıyım diye aklımda soru işareti oluyor.

Xbox kontrolcü ve şarj kiti ile yıllardır oyun oynuyorum aşırı memnunum. Kontrolcünün üzerindeki type c üzerinden batarya şarj edilebiliyor söküp takma derdi yok

1 Beğeni

Bu üründen bende var. Sürekli pil tak çıkar derdi yok

1 Beğeni

Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim ama dayanamadım ve Dualsense Edge aldım.

2 Beğeni

Hayırlı olsun, güle güle kullan.

2 Beğeni

Teşekkür ederim.

1 Beğeni