Uzun zamandır hayalini kurduğum İzmir haritasına net bir şekilde başladım. Hep başlayıp yarım kalan bir sevdaydı.
İzmir’in sembollerinden biris olan Basmane meydanından haritaya start vererek güzel İzmir’imize 4 koldan dağılacak olan harita için net bir çıkış tarihi veremiyorum ancak bir çok oyuncu bu harita modunu uzun bir süre severek kullanacaktır eminim.
Kısca görselleri bırakıyorum. Zaman zaman ilerleme katettikçe güncel halini gönderiye ekleyeceğim
kardeşim eline sağlık tam aynısını yapmışsın helal olsun sana ben izmir de oturuyorum izmir de doğdum büyüdüm sabırsıkla bekliyorum benim sevdiğim harita birincisi olan izmir tınaztepe haritası final izmirde oturduğum için o yüzden sevdiğim harita bu haritayı oynuyorum birde yeni çıkan istanbul haritasını seviyorum oynuyorum ama bu bizim izmirim yapıyorsun ben o yaptığın izmir haritasını severek oynarım kardeşim benim bu harita çoklu harita olmadığı için ve benimde steamdan da arkadaşım olmadığı için bu izmir haritasını oynuyorum sen bana güven kardeşim benim emin ol sen tmm sana tekrar kolay gelsin sana bekliyorum sabırsıkla heyecanla bekliyorum kardeşim benim
çok güzel olmuş eline sağlık kendimi bi an konak da hissettim resmen. bir de izmir otogarına giden bi hat da yapmayı düşünüyor musun acaba ben burdan oraya çok gitmiştim.
aslında kemer aktarma yapılıp 60 64 117 ve 54 yapılabilir 60 64 117 altındağ üzerinden dümdüz giderken 54 ise kartal durağı tarafından otogara gitmektedir umarım düşünüyordur ya şahsen ben harita yapmayı bilsem pınarbaşı hatlarını kendim yapmak isterdim
İsteklerin olması beni mutlu ediyor ancak İzmir’in tamamını oyuna eklemek pek mümkün değil açıkcası.
Hem büyük uğraşı ister hemde sistem bunu kaldırmayabilir