OMSI 2 modlu otobüste tabelaya yazı ekleyemiyorum

merhaba arkadaşlar

omsi 2 steam versiyonuna sahibim. oyuna man nl enhanced ve mercedes o405 modları kurdum. otobüsler çalışıyor fakat ön tabelaya hattın içeriğini yazan yazıyı ekleyemiyorum. hat numarası ibisten veya alt menüsündeki seçenekten ekleniyor ancak otobüsün içinde ziel kodu kağıdı olmadığından ve alt menüsündeki terminal seçilen kutucukta son durak ismi olmadığından yazıyı ekleyemiyorum dolayısıyla yolcular binmiyor.

alt menüsünde aldığım hattın terminal ismi yazmıyor elle yazsam da tabelaya yazı çıkmıyor. ziel kodları da olmadığı için ibisle de yazamıyorum. bu arada oyunu da yeni indirdim biraz acemiyim. lütfen yardım eder misiniz ?

İndirdiğiniz otobüslerin klasörlerinin içinde sürmek istediğiniz haritaların .hof uzantılı dosyaları olması gerekiyor. Otobüs seçme ekranında Depot seçeneklerinden açtığınız haritayı seçmeniz gerekiyor. Dosya olduğu sürece otomatik seçiyor zaten.

depot seçeneklerinde ve terminal seçim kutucuğunda süreceğim hatlar çıkmıyor. man sd200 ün hof dosyalarını modun klasörüne attım ama değişen birşey olmadı. geçerli hof dosyalarını nerden bulabilirim ve nasıl aktıf edebilirim ?

Oynamak istediğin haritanın içinde gelen otobüsün klasöründe oluyor, görselde gördüğün gibi. Oradan sürmek istediğin otobüsün klasörüne kopyalaman yeterli. Hangi haritalarda sürmek istiyorsun?

image

man lions city a23 modu yükledim dediğiniz yöntem bu modda ve mercedes 405 modlarında işe yaradı. man nl enhanced modunda spandau depolarını ekleyemiyorum.

bahsettiğim terminal kutucuğu bu:
1

1

Enhanced modunun klasörü farklı o zaman. :slight_smile: Modun klasörüne de atarsanız hatları göreceksiniz.