OMSI 2 - Ana Konu

Lotus gelişiyor işte. DLC’leri farklı firmalar çıkartıyor ve bir çoğu gayet başarılı. Bu otobüs de güzel olacak.

1 Beğeni

Evt ekip dağıldı diye birşeyler duymuştum :thinking:

Aslında 4GB patch’i uygulayınca bir nebze olsun hızlanıyor. Ben daha önce bunu anlayamamıştım işkence çekiyordum boşuna.

2 Beğeni

Yeni MAN Lions City’den görüntüler yayınlandı.

4 Beğeni

Yeni aydınlatma sistemi çok iyi olmuş.

1 Beğeni

Yeni MAN çıktı. 62₺ biraz tuzlu gibi.

1 Beğeni

modlarla oynarım daha iyi arkadaş 62 tl nedir ya

Aynı kalitede mod bulabilirsen oyna. :slight_smile:

1-2 kat daha kaliteli şeyle oynıyacağım diye 62 tl vermek yerine başka şeylere harcamayı tercih ederim :slightly_smiling_face:

1-2 kat değil işte. Gerek fizikler, gerek model çok daha iyi oluyor ki bu yakından takip ettiğim bir araçtı. Şanzımana kadar her özelliğiyle detaylı.

1 Beğeni

Canlı yayında biri oynuyor sesler bayağı iyi.

bende diyorum ki ne olursa olsun ben bir araç için hiçbir oyunda bu parayı vermem neden anlamak istemiyorsunuz anlamıyorum kişisel tercih sen verirsin ben vermem bu kadar basit tercih meselesi

1 Beğeni

Yeni MAN için güncelleme çıktı. Çıkışında olan bir takım buglar ve eksiklikler giderildi. Yeni güncelleme de yolda.

3 Beğeni

sizin gibilere kalırsa zaten her şey bedava olmalı, yapımcılar para kazanmamalı. crack tayfa bunlar

2 Beğeni

Bu DLC en ucuz satılan 2. ülke Türkiye. İlk çıktığında sorunları vardı ama bu gün gelen güncelleme ile çoğu çözüldü. Parasını hak ettiğini düşünüyorum. Yılların emeği var otobüste her detay özenle yapılmış.

3 Beğeni

Araç güzel de oyun Allah’a emanet olunca insanların DLC alası gelmiyor. Optimizasyon o kadar kötü ki anlık FPS düşüşü olmadan oynayanın NASA bilgisayarı filan vardır.

2 Beğeni

4GB patch iş görüyor hocam.

dostum kaç kez yazdım ya anlamıyorsun yada anlamamazlıktan mı geliyorsun bilmiyorum ama şunu kafana sokman için tekrar açıklık getireyim

birşey dememe gerek varmı daha? tercih meselesi kimse kimsenin tercihine karışamaz sen alırsın ben almam, crack mezvusuna kahkaha attım Allahta seni güldürsün :joy:

Илья Кузьбожев adında biri geliştirmiş. Ücretli satılıyor. :frowning:

4 Beğeni
1 Beğeni