Need For Speed: Unbound [Ana konu]

Need For Speed serisinin yeni oyunu olan Unbound’ın tartışma konusudur.

Oyunun çıkış fragmanı

4 Beğeni

NFS serisinin bir zamandan sonra çok kötüleşmiş olması beni bu oyun için çok da umutlandırmıyor ama hayırlısı

Kapak fotoğrafı prostreet havasında bir oyun olacağı hissi uyandırdı nedense bende

3 Beğeni

NFS Carbon sonrası sıkıntılı gerçekten.

3 Beğeni

Aynen öyle, arabaların fiziklerini vs. geçtim zaten arcade bi oyun ama dediğiniz gibi Carbon sonrasında oyundan zevk de almamaya başladım :smiling_face_with_tear:

3 Beğeni

gene bi tasarım anlayışı gösterip keklemişler
bekleyip görelim. çıkışta da 1 hafta hype olur sonra söner oynayan oynar. pcde sim-simcade takılanlara fıss…
millet her zaman kullanacağı oyun istiyor. heat indirimde olmasına rağmen almadım :smiley:

eğer grafikler sızdırılan ekran görüntülerindeki gibi olursa zaten bizim gibileri ilgilendirmez.

benim endişem yeni dirt rally oyununu batırmasınlar. mesele arcade ötesinde bir şey problem o olması değil zaten rahat rahat oynayalım ne sürekli simülasyon kafası aptallıktır.

2 Beğeni

İsabetli yorum. Aslında oyunlar kötü değildi, fizikler de kötü sayılmazdı ama kontrolleri hep kötü oldu.
Pro Street olsun, Shift serisi olsun, sonraki NFS’ler olsun bir “araca tam hakim olamama” hissi vardı. Bir saat kadar NFS Shift 2 oynayıp, çıkıp Racedriver GRID’e girince “Oh bee dünya varmış” dedirtiyordu.
Umarım kontrol etmesi rahat bir oyun çıkar ortaya.

2 Beğeni

NFS’nin sorunu Sim ya da Arcade olması değil de genel olarak kontrolleri sorunlu. Ben bugün NFS Underground 2’de arabayı vücudumun bir parçası gibi hissedip kontrol edebiliyorken NFS 2015’de virajda drifte mi saracak yoksa çizgide mi dönecek kestiremiyorum.

Underground 2’de tam viraja yaklaşırken içgüdüsel bir refleks ile, düşünmeden el freni çekip arabanın burnu köşeyi (Apex noktasını) silme geçecek şekilde kaydırarak yoluma devam edebilirken, NFS 2015’de Apex’e doğru girerken araba drifte başlayıp iç bariyere patlıyor ya da drift yapacak diye dıştan girdiğimde rayda gider gibi dönüyor, kestiremiyorum ne olacağını.

3 Beğeni

Beni hiç mutlu etmedi.

2 Beğeni

Dün uzunca bir şeyler yazmıştım ama forumdaki sıkıntı yüzünden kaybolmuş bu oyundan bende hiç umitli değilim artık koskoca şirket ellerinde 2 tane koskoca mükemmel bir oyun var onlardan ilham almak yerine neden surekli yeni seyler deneme peşindeler aklım almıyor bu çizgi roman mekaniğini hangi zeki arkadaş ortaya attıda sirketsel olarak herkes tarafından kabul edildi cidden anlamak zor hayran yapımı videolar bile örnek alınılcak cinsten böyle bir oyun yapmak çokmu zor abi

Tabi daha oynanışa dair bir video görmedik belki sadece tanıtım içindir bu şeyler ama azda olsa gece hayatındaki sokak yarışları tarzına dönmesi sevindirdi bakalım nasıl olacak

Reklam gibi olmasın ama söyle bir video gördüm gayet mantıklı bir inceleme olmuş izlemenizi tavsiye ederim

4 Beğeni

Aslında çok birley yapmalarına gerek yok,yeni kıta keşfetmelerine gerek yok sadece Nfs underground2 deki araç kontrol ve sesleri geri getirmeleri yeterli. Anlamıyorum yane göz göre göre neden ısrarla devam ediyorlar.

Vallaha hala durur pc de girerim 1 saat dolanırım geçen Nfs heat i sildim dayanamadım resmen.

2 Beğeni

Yeni duyurulan Need for Speed: Unbound için Criterion Games açıklamasına göre yeni bir fizik motoru hazırlanmış.

:point_right:

5 Beğeni

Underground 1 severler sizi sevmiyor. Underground 1 severler sizi sevmiyor. Underground 1 severler sizi sevmiyor ve sizden nefret ediyor…

Underground 2 severler sizi sevmiyor. Underground 2 severler sizi sevmiyor. Underground 2 severler sizi sevmiyor ve sizden nefret ediyor…

Most Wanted severler sizi sevmiyor. Most Wanted severler sizi sevmiyor. Most Wanted severler sizi sevmiyor ve sizden nefret ediyor…

Not: Değerli EA yetkilileri sırf Z kuşağına vs. yaranacağım diye de lütfen böyle oyun yapmayın fragmanı izlerken gözlerim kanadı. Onu geçtim şu her oyunda olan BMW M3’e ne oldu yediler mi?

İster istemez fragmanda NFS Nitro’yu gördüm.

2 Beğeni

o fiyat ne öyle ya :smiley:

1 Beğeni

normal efektlerle de bu şekilde olabilirdi bu grafik tarzı değişik yapalım farklı olsun eee?
zaten nfs nedir ki :smiley: güzel tabii ama nfsden bir şey beklemek ya da istediğimiz rotaya oturtmak mümkün değil. sadece oynayacak adam gerçekten memnun kalmalı ve aptal şeyleri artık takip etmemeleri gerek.
neyse yakında heat indireceğim.

3 Beğeni

efekt işini crewden mi özenmişler… Adı olmasa acaba napacaktı bu NFS serisi.

Efekti kapatabiliyorsun

Yok Canım Ne pahalısı.

2 Beğeni
1 Beğeni