gampue
Eylül 21, 2020, 2:15ös
303
Selam bu konu hakkinda yazdiklarimi okursan belki faydasi olur diye dusundum. yazilanlarin disinda farkli sorunlar yasarsan buradan yardimci olmaya calisiriz. kolay gelsin
selam, oyundan biraz bahsetmek istiyorum sana.
yeme icme olaylarini cozmussundur zaten. saunayi kullanmak stres giderir yada sigara icmek falan. kahve uykusuzluk icin, garajin yaninda motor var onu kullanmayi dene bazi islerinde. evden cikinca sahilde iskele ve tekne var 2T yazan sari bidon benzinle calisir. teknedeki benzin sehir merkezine yetecek kadar vardir. arada bir ada var orada bir ev var yiyecek disinda herseyini orada giderebilirsin. oradan yanina icki yapilan malzemeleri lambayi…
Tekrardan selam. aslinda odunun guncelleme ile duzeltildigini hatirliyorum. neyse evet odunu bizden telefonla istiyorlar ve 3200 den satiyoruz. isteyen tek ev var ve sunuda yazayim. odun sattigimiz evin 50m ilerisinde soldaki ev, gecenin 2 sinde bizi arayip gelip beni bardan al diyen sarhos dostumuzu getirmemiz gereken ev , merkezde otobus duraginda bizi bekler.ayrica yaptigimiz seker sarabini bu adama gunduzleri satabiliriz. vidanjor icin de seni arayacaklar ve haritada hangi ev oldugu bell…