MSI Türkiye'nin desteği ile MSI GeForce RTX 3060 GAMING X TRIO (ana konu)

MSI Türkiye’nin desteği ile SimülasyonTÜRK‘ün sistemi MSI GeForce RTX 3060 GAMING X TRIO 12GB GDDR6 192 Bit DX12 grafik kartı ile yenileniyor. MSI Türkiye’ye çok teşekkürler! Kutu açılışı videosunda bahsettiğimiz gibi bundan sonra tüm simülasyon oyunları, simülatörler ve canlı yayınlar ile videolar olmak üzere her şey MSI RTX 3060 grafik kartı üzerinden gerçekleştirilecek. GTX 1060’tan RTX 3060’a geçişimizin farklarını yine yayınlayacağımız yazılar ve videolarla öğrenebileceksiniz. Bu hızlı destekleri için MSI Türkiye ekibine tekrar çok ama çok teşekkürler…
#msiturkiye #msigaming #rtx3060

https://www.instagram.com/p/CONlB81qu85/

20 Beğeni

Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın

Çeşitli yapımlarda denedim. Her şeyi en yükseğe alıp sorunsuz çalıştırması gerçekten mükemmel. :smiley: 1060’tan sonra farkını ciddi olarak görüyorum. Çok yüksek bir model değil diyeceksiniz ama mesele orada değil. Her neyse yeni M2 SSD geldikten sonra temiz bir format atıcam.

SQUAD’da yüksek-ultra karışık ayarda müthiş bir atmosfer sunuyor.
ETS 2’yi bahsetmiyorum. Kıstığım ayaları tekrar açtım.
MSFS için grafik ayarlarını yükselttim. Bunun için bir video olacak.
Cattle and Crops denedim. FS 19 da denedim.
F1 2020’yi de saymıyorum.
The BUS’da en yükseğe aldım ancak simülatör sorunlu olduğu için saçmaladı son gelen güncelleme ile tekrar bakacağım.
Fernbus’a henüz girmedim.
BeamNG.drive’da yüksek ayarlarda müthiş bir görüntü verdi. :slight_smile: Yansımalar açık ve diğer detaylar olunca harika duruyor. Sİmülatörün de hakkını yemeyelim ciddi sorunları çözdüler.
SnowRunner için de sıkıntı yoktu zaten…
X-Plane 11’de feci rahatladım. Ancak xEnviro ile test edince iyi ayar yapmazsan canınız yanıyor fakat hem onu kullanıp hem de kayıt-video yapabileceğim kadar rahatım.
DCS World’de de aynı şekilde 1060 ile denediğim grafik ayarı sıkıntı yaratıyordu ama 3060’ta kurtuldum. Hatta bulutları yükseğe aldım. Daha ayrıntılı uçaklar ve yoğun bir savaş ortamında denemesem de farkı ortada.
ARMA 3 için yeni çıkacak olan DLC ile deneyeceğim ancak onu M2 SSD’ye taşımam gerek yenisi geldiğinde olur.

Red Dead Redemption 2 HDD’de çalışmasına rağmen 3060 ile takıldığımda eskisine oranla sıkıntı yaratan yerlerde problemsiz oynadım.

Kayıt ve yayın gözü ile bakınca iş değişiyor. Streamlabs gibi yazılımlar FPS yiyor yoksa Nvidia Share ile her türlü kayıt alıyorsun.

Nvidia Broadcast ile RTX Voice, Webcam olaylarını test ettim. Ses konusunda gerçekten çok faydalı. Şu an kapattım çünkü boş yere GPU çalışıyor, fanlar dönüyor. Sadece boş boş dururken bunu yapması rahatsız etti. Farklı durumlarda açacağım.

11 Beğeni