Monitör hakkında

Arkadaşlar herkese merhaba bir kaç gün önce kendime Monster Aryond A32 V2 31.5" 1 ms 2K Curved 180 Hz Oyuncu Monitörü aldım normal windows ekranında video izlerken birşey yok ama oyunların yükleme ekranlarında siyah yerler pır pır ediyor başına böyle bir durum gelen varmı garantiye göndereyim mi yardımcı olursanız sevinirim.

Bende de olmuştu 240hz modelde garantilik iade et daha iyi.

Oyun ici sahneler ile yukleme ekranlari farkli FPS / Hz degerlerinde calisabilir.
Ozellikle V-Sync kapaliysa, yukleme ekranlarinda FPS sinirsiz olabilir.
Bu durum monitorun adaptif senkronu (FreeSync / G-Sync) ile uyumsuzluk yaratir ve sonuc olarak titreme, flicker, parlaklık dalgalanmasi gorulebilir.

1 Beğeni

O özellikleri ve hdr açık snowrunner oyununu oynarkende siyah ve gri yerlerde hafif titremeler oluyor yarın servisi arayacağım artık bilgileriniz için teşekkür ederim

DP kablosu ile baglaniyorsun degil mi? ayrica snowrunner a guvenme bu oyunda grafik sorunlari yasayan cok kisi var. baska oyunlar da da denemeni tavsiye ederim. sisteminin genelinden de bu sorun kaynaklanabilir. bazen bi DP kablosu bile sorundur. daha guncel bir oyunda denermisin.

1 Beğeni

Dp kablosu ila bağlanıyorum hocam ets2 ve beam ng drive yükleme ekranında aynı kıpırdanma var

Video yüklenirse video ile göstereyim ets de oyunun içinde yok mesela sadece yükleme ekranında

yukarida yazdigim gibi yukleme ekrani ile oyun ekraninda ayni hz olmaz. mesela 60hz yapip titremeler cikacakmi diye bakarmisiniz

1 Beğeni

Hocam işteyim eve gidince deneyeceğim hemen

Buraya video yüklenemez. Youtube’a yükle. Liste dışı yap. Buraya linkini bırak. En kolay yol bu.

1 Beğeni

@gampue bu ayar kapalıyken yapmadığını fark ettim açınca yapıyor