Microsoft Flight Simulator 2024 [Ana Konu]

vay be :smiley:

belki oyuna gelecek yeni şeyler hakkında bilgi gelebilir gamescom da

sadece şunun pervanelerine anim vermem fenalaşmamı sağladı çok özledim

2 Beğeni
2 Beğeni

oyun dünyası halen şu oyunun grafiklerinin üstüne çıkamadı. GTA 6 ile bu sağlam kapışacaklar diye tahmin ediyorum grafik konusunda

1 Beğeni

@batuhan2941
Peki anlık olarak yüklediği verileri diskte yer kaplayacak şekilde mi yapıyor, yani 11 gb indiriyor başta misal ama oynarken diskteki kapladığı yer sürekli artıyor mu acaba

1 Beğeni

evet diye biliyorum

1 Beğeni

geçmiş olsun playstationcılar

1 Beğeni

harbiden güzel görünüyor oyun ps5 tabi hangi çözünürlükte çalışıyor onu bilmiyorum yap gibi kayıyor görünüyor beta da şuan hala

sonunda ağır kargo taşımacılığı kilidi açılıyormuş :smiley: ben kariyerde ki parayı harcadıktan sonra gel zaten :smiley:

ilginç bir iş birliği :smiley:

msfs yaşayabilmek için bunlara mecbur maalesef

1 Beğeni

Uzun zamandır uzak kaldım takip etmedim, simülatöre dosyaları indirebilme özelliği geldi mi? İlk girdiğimizde stream ettiği için her şeyi performans çok sıkıntılıydı, ondan sonra bir daha girmemiştim zaten çünkü oynanmıyordu.

gelmişti yazdan önce

Ooo baya olmuş, 2020 den 2024’e geçiş yapmaya değer mi ki?

bir konuda yardıma ihtiyacım var, msfs 2024 için thrustmaster tca boeing yoke pack aldım, lövye de hiç bir sıkıntı yok gayet iyi çalışıyor, fakat gaz kolu enteresan bir türlü tüm fonksiyonları atayamadım, çeşitli problemler var, birincisi butonu kontroller sekmesinde algılıyor fakat uçak o butona basmama rağmen fonksiyonu gerçekleştirmiyor, reverse kolları için atama yapıyorum fakat reverse mandallarını kaldırdığım zaman açılması gerekirken mandalları kaldırıyorum gaz kollarını ileri ittiğim zaman reverse aktif oluyor, bu tip garip durumlar var, bu konuda bilen birisi varsa bana yardımcı olabilir mi? gaz kutusu mu bozuk anlamadım ki, ek olarak pmdg de mesela hız irtifa baş gibi fonksiyonları çalışırken normal asobonun kendi 737 max uçağında baş hız ayarlama fonksiyonu çalışırken irtifa fonksiyonu çalışmıyor, yine pmdg de spoiler çalışırken, asobo 737max de çalışıyor fakat uçak içinde spoilerler açılmıyor olarak gözüküyor, bu tip ilginç durumlar var.