Microsoft Flight Simulator 2020 - LTFJ İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Projesi

Hezarfen Havaalanı eklentisinin yayınlanmasından sonra sırada çok büyük bir proje var! Microsoft Flight Simulator 2020 için İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (LTFJ) eklentisinin geliştirildiğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

https://www.simulasyonturk.com/microsoft-flight-simulator-2020-icin-istanbul-sabiha-gokcen-uluslararasi-havalimani-eklentisi-gelistiriliyor/

14 Beğeni

Bu hafta sonuna doğru duyurmayı planlıyoruz. Her gün daha fazla bilgi ve teknik öğreniliyor. Çok güzel olacak. :slight_smile:

2 Beğeni

Sıradaki proje? :shushing_face::flight_arrival:#MicrosoftFlightSimulator

3 Beğeni

duyuru geliyor :slight_smile:

4 Beğeni

Haydi hayırlı olsun. @Emre54 :grin:

3 Beğeni

4 gozle bekliyoruz. Cikartin parasi neyse destek olmak adina satin alacagim.!!

2 Beğeni

Ground Services eklentileri bulunacak mı?

2 Beğeni

Süper olacak bu eklenti MSFS 3. havalimanını zaten eklemedi artık Sabiha Gökçen’den uçarız :man_pilot: :woman_pilot: :airplane: :airplane:

1 Beğeni

Planlarımız arasında bunlar da var

3 Beğeni

Turkish ground service falan gelse baya iyi olur kolay gelsin

1 Beğeni

Yayınlanan LTFJ ile bu LTFJ aynı değil. Proje devam ediyor mu bilgim yok :slight_smile:

1 Beğeni

Proje için şu an bir şey yapılmıyor durdu tekrar devam edildiğinde gelişmeler paylaşılır. Ayrıca herkes ücretsiz çıktığı için bu projenin iptal edilmesinden mutluluk duyacaksa zaten bir şey diyemem. :smiley:

2 Beğeni

TR’de 54 tane Havalimanı var. 54 Havalimanı dağıtılarak yapılırsa hem oyuncuların işine gelir daha kısa sürede daha fazla havalimanı olur hem aynı havalimanını yapanlardan birinin emeği unutulmaz.

1 Beğeni

Mutluluktan ziyade huzun … Herkesin bana gore ets2 deki otobus modlarına benzettigim toplama bir modding anlayisindansa payware bir havaalani, atamizin manevi kizinin ismini tasiyan, uyumluluk sorunu yasamadigimiz bir proje beklentisi icinde olmasini beklerim. Zaten yillardir takip ettigim emre ve bertan onceki projeleri de milimetre kalibersinde isler yapiyor arkadaslarımız fmax de basarisini percinledi. Kerem in dusuncesine de katilmaktayim kollektif calisma ile Turk Sanal Havacilik bu platformda kendine esasli bir yer edinebilir. :pray: :pray: :pray:

2 Beğeni