"MegaEuropackSkins" Dorse Skin Paketi İçin Türkiye'den Dorse Fotoğrafları Konusunda Yardım Aranıyor

Merhaba arkadaşlar. Project Balkan harita modunun yapımcılarından bir arkadaş ile harita uyumluluk amacıyla uzun zamandır iletişimdeyiz. Kendisi Trieste şehrinde turizm ile uğraşan biri. Harita modunun dışında da Avrupa’daki birçok ülkenin dorse firmalarını oyuna aktarmış olduğu bir skin paketi mevcut. Türkiye’den 43 şirket mevcut. Linki: Turkey - MegaEuropackSkins
3 firma daha eklemek istiyormuş ama elinde istediği açıdan hiç fotoğraf yokmuş. Trieste’de sürekli bu firmaların dorselerini görüyormuş ama hepsi hareket halinde oluyormuş :smiley: Benim de aklıma bizim park geldi, bu konuda arkadaşa lazım olan şekilde fotoğrafları olan biri vardır belki diye. Kendisi translate ile uğraşacaktı, onun yerine ben açtım konuyu bu yüzden :sweat_smile:

İhtiyacı olanlar:

  • Demiral nakliyat (Istanbul)
  • Hüner / HNR
  • Orkun (blue outlined letters)

-Yan açıdan yüksek kalitede fotoğraflara ihtiyacı olduğunu belirtti. Bu şekilde:

7 Beğeni

skinler güzel ama ücreti bizim kur karşılığında 3.5-4tl ediyor…43 skin için değer mi bilemiyorum…ayrıca sadece dorse yerine çekici içinde skinleri olsaydı güzel olurmuş işte o zaman belkide ücrete değerdi. Firmaların hala birçoğu eksik. Ayrıca eğer bu skin paketindeki skinler artarsa yine mi 3-4tl verip alıcaz?..anlamadım o sistemi ama ilk defa ücretli skin modu görüyorum…

Benim de bu konuda yeterli bir bilgim yok sadece elçiyim :sweat_smile: ama paralı olmasının sebebini çalınmaması için yaptığını söylemişti.

yok satın almayı düşünüyorum ben de ilk defa bir skin modu satın alıcam onun için bir aklıma takıldı hani acaba güncellermi atıyorum 1.40 grldi mesela kaplamalar patlarsa onun için güncelleme atıyormu satın alanlara felan çünkü evr den dilim yandı gidip man tgx sesi almıştım güncellemesini atmamışlardı o yüzden yine aynı olayı yaşamaya çekiniyorum :grimacing:

1 Beğeni

Merhabalar,

Bu sitedeki ALL in One modunu indirip kurdum fakat oyunda hic bir skin görünmüyor. 108Mb’lik "MES_-_All_In_One " adli bir dosya indirmistim. Gereken tüm DLC’lere de sahibim

Üzerine bir de Türkiye paketi icin gereken miktari da ayrica ödedim fakat indirme linki elime ulasmadi bile.

@sctn yardimci olursaniz cok sevinirim

Kendisinin promods forum hesabı bu: https://promods.net/memberlist.php?mode=viewprofile&u=71308
DM yoluyla iletişim kurabilirsin. Ben de kendisine bir bahsederim ayrıca durumu.

1 Beğeni

Tekrar göndereceğim dedi.
Bir de şunu ekledi, bu mod sahip olunabilir dorseler için değilmiş. İş almaya gidince orada seçilebiliyorlar anladığım kadarıyla. Bir de ai trafikte de varmış.

1 Beğeni

Evet ben de kendisiyle iletisime geçtim, ayni cevabi verdi bana. Sana da tesekkur ederim geri dondugun icin. Proje bence cok guzel. Bazi ulkelerin skin paketlerini de bedavaya veriyorlar. Denemek isteyen arkadaslar en azindan gormus olur bu sekilde.

Proje ekibine de onerdim, simdi sana da soylemis olayim. Keske kendi dorsemize de skin olarak secebilsek bu paketteki gercek firmalari. Oyunu gercekci oynamaya calisanlar icin daha guzel bir mod olurdu.

1 Beğeni

bu skin’ler zaten bedava idi para vermenin ne anlamı var?