Masa Üstü Bilgisayar Önerisi

Arkadaşlar merhabalar , 8 yıldır Msi Cx62 6QD laptop kullanıyorum ve artık laptop un yetersizliği nedeniyle yeni pc toplamak istiyorum. Biraz araştırdıktan sonra bu pc de fikir kıldım ama yinede sizin fikirlerinizi merak ediyorum. Bütçem 32000 lira (Bunun içinde monitörde dahil) OGÜNDEMİRCİ-V2 / i5-13400F / RTX 4060Ti / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHz DDR4 RGB GAMING SİSTEMI - Gençer Gaming Edit: Neden bu siteden bakıyorsun dersiniz tanıdığımın dükkanı o yüzden. Eğer benzer parçalar ve uygun fiyatlı yer biliyorsanız yazabilirsiniz.

şuan güncellik bakımından ddr5 almak en iyisi, ddr5 almanı tavsiye ederim. ekran kartınıda 8gb üstü alman senin için iyi olacaktır. şuan 8gb gpu sınır, hatta yetersiz bile kalıyor çoğu oyunda.

Kusura bakmayın yorumunuzu yeni görüyorum. Dediğiniz gibi ddr5 almak daha mantıklı. Peki önerebileceğiniz 8gb üstü ekran kartı varmı ?

ekran kartında yüksek ram’li amd modelleri nvidia göre daha avantajlı fiyat konusunda. kullanıcı yorumlarıda hemen hemen iyi. 7700xt veya 7800xt bunlara bakabilirsiniz.