Marmara map / yapım aşamsında / 1.19

Herkese Merhaba size yapmaya başladığım bir Türkiye haritasından bahsedeceğim map editöre yeni başladım yavaş yavaş map devam ediyor şuanlık içerik şarköy gelibolu eceabat lapseki keşan çorlu malkara kocaeli gebze ve yalova olacak gibi duruyor eğer map bittiğinde kaliteli olursa paylaşım yapacağım fakat eğer mod olarak yayınlamasam bile yinede son durum hakkında bilgi vereceğim

İnş kardeşim

14 Beğeni

nasipte varsa

inşallah bitirecez

bu arada tek bilmediğim şehir ismi nasıl verecem

Formun aylık fix içeriği

12 Beğeni

herkes de marmaradan baslar doguya gittikce oyun 2025 ten 2012 ye dogru gider hic sekmez :grinning:

3 Beğeni

TR map yapmayan bi ben kaldım galiba (kişisel değil genel eleştiri ) başarılar dostum…

sağol kardeşim

kral nedeni oyunda sadece istanbul tekirdağ edirne var üzerine map yapanlar genelde arada boşluk kalmasın diye ordan başlıyo normalde ben karabüklüyüm ama türkiye geneli olarak ilerliyorum

ne zaman çıkar?

4 Beğeni

Hoppala paşam malkara keşan olsun adı bence :slight_smile:

3 Beğeni

5 Beğeni

Ah sçtk, işte yine başlıyoruz.

harun abicim ben 2-3 ay diyorum ama belli olmaz çok kaliteli olacağıda söylenmez

1 Beğeni

Ulan SCS koca bir nesli harita yapımcısı yaptın… Eserin gurur duy (!)

6 Beğeni

arkadaşlar birkaç gündür pek bişey paylaşmadım bu 2 hafta boyunca pek bilgi gelmeyecek haberiniz olsun

Arkadaşlar map keşandan başlıyor fakat belirtmeyi unuttuğum bir şey var map grand utopia gibi.şehirler tr şehri fakat çok gerçekçi olmayacak şu anda devam :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

2 Tekirdağ olduğuna bakmayn yapım aşamasındadır

uzun aradan sonra mapin son durumu bu