Map editor Şehir Ekleme

Merhabalar ben biraz biraz yeniyim map editorde birazcık biyeri yaptım kaynarcayı ama şehir olarak kaynarca yazdıramıyorum defi ayarladım sehir.scs yapıp mods klasörüne falan attım hiçbirşey olmadı şehir cityye p basınca kaynarca yazması lazımken çıkmıyor

• def.scs yi scs extractor Yardımıyla çıkarın (def.scsyi masaüstüne atıp çıkarırsanız olumlu sonuç alırsınız). custom a gir. city.sii gir @include “city/sehirismi.sii” bu kodu kopyala yapıştır yap ardından def/city e sehirismi.sii aç ve bilgileri diğer sehirlerden kopyala yapıstır yap. Kendine Göre (Şehir İsmi , Bulunduğu Ülke , Plakalar ).sii Dosyasını Düzenle. Ardından Masaüstüne def ve custom klasörü aç ve şu yolu izle ;

Def Açtıktan Sonra İçerisine Bir Adet “city” Klasörü Oluşturun Ve Editlemiş Olduğunuz “şehirismi.sii” yi City Klsörüne Atın.

Ayrıca Bir Adet Custom Klasörü Oluşturun Ve Editlediğiniz city.sii Dosyasını Custom İçine Atın.

En son Scs Dosyası Oluşturun. İki Dosyayı Seçip Arşive Ekle , Depola , ZIP seçin ve ; isim.zip yerine isim.scs yapın ve arşive ekleyin.* bu yazıyla yaptım

Arayas’ın videosunda anlatılıyordu ben oradan öğrendim;

2 Beğeni

bende bakdım ama anlayamadım yaa bu def dosyasını yazmak için video gösteren türk arkadaş yokmu?