vakit bulursam yayını izleyip onların arasından çekicem ama saçma olacak ulaşmak zor
tekrar çekiliş yapıcaz diye de duyuramam
dsfsdfds neyse cumartesi akşamı gelenler arasında çekebiliriz eğer hala yazmazsa belki yayına gelir
Çekiliş kazanan kişiye az önce hediyesi verildi. Adana için şu an başka bir çekilişim mümkün değil.
Ancak yeni çıkaracağımız eklentiyi yapabiliriz. ![]()
Geçen haftadan beri yoğun olarak yeni havalimanı eklentimiz için çalışıyoruz.![]()
Kaçıranlar için (LTAF) Adana Şakirpaşa Havalimanı eklentisini tekrar paylaşalım.
![]()
Bayadir girmiyorum buraya vaktik yoktu girince duygulandım… Vaybe anilarim depresti :)) uzun yillar sakirpasada uctum polis heliportun orasi nato apronuydu 23 pisti basinda 2 tane ucus okulu hangari vardı tarkim ile bir okul daha vardı…birde bir hangar daha vardi ruslarin yangin sondurme helikopterlerin orada bakimi yapilirdi.genelde inis hattimiz 23 pistiydi vfr inisler genelde oradan yapilirdi Ir inisleri de 05 di sabanci merkez camii bizim vfr da 23 pisti final aproch icin donus nirengimizdi :)… O restaurant da her gun oglen yemege giderdim cok guzel yapilmis ellerinize saglik…
Adanadan kareler
Adana
![]()
Adana Şakirpaşa Havalimanı güncellemesi MSFS Marketplace için yayınlandı.