Live for Speed [LFS][Ana Konu]

2002 yılında Scawen Roberts, Eric Bailey ve Victor van Vlaardingen tarafından geliştirmeye başlanan yarış simülasyonu. Halen geliştirilmeye devam etmektedir.


4 adet lisans türü bulunuyor.
Ücretsiz (demo) versiyonunda bir adet pist ve üç adet araç bulunuyor.
S1 lisansında demo içeriklerine ek altı adet araç ve üç adet pist bulunuyor.
S2 lisansında S1 lisansına ek on bir adet araç ve üç adet pist bulunuyor.
S3 lisansında S2 lisansına ek 2 adet pist ve modlara erişim imkanı bulunuyor.

Detaylı bilgi ve satın alım için: Live for Speed

5 Beğeni

önceden ne oynardım bee :smile:

2 Beğeni

Lfs neydi lfs emekti, az yanlamazdık

2 Beğeni

drift sunucusunda sunucu günlük rekorunu kırınca ekranın ortasında ismin çıkardı, kırmızı beyaz DriftKing[TR] yazdırmak için ne kasardım, sırf bu oyun için microsoft direksiyon almıştım.

bu olay efsanedir

8 Beğeni

Zamanının en gerçekçi ve en optimize oyunudur kendileri. İnternet cafelerden sonra ilk kişisel bilgisayarıma yükleyip oynadığım yılları hatırlarım ekrana yapıştırmıştı beni. Kaplamalar ışıklandırma vs. müthişti ki bana göre halen öyle.

Sonra bizden yayıldı internet cafelere milletin dilinde dolanmaya başladı aradan uzun zaman geçti ve Facebook’ta saçma sapan “Bin BeşŞüz BeeNiYe ToFAş LiNKi gElEceAğğk” diye postlar görmeye başladık gruplar açıldı sayfalar vs. sonra çoluk çocuk işlerine döndü :slight_smile:

Şimdi ekip yeni ışıklandırma ve grafik yükseltmeleri için uğraşıyor. Önceden HDR tabanlı çalışan yansımalar artık gerçek zamanlı olacak. Ayrıca gölge ve ışık konularını da dinamik olarak ayarlıyorlar. Gündüz-gece gibi döngüler ekleniyor. Muhtemelen iklimler de eklenecektir çünkü altyapısı buna müsait.

Çok başarılılar ancak hak ettikleri yerde değiller.

5 Beğeni

Steame gelse ve uygun fiyatlandırma olsada S3 alsak. 18 Euro yabancılara göre çok iyi fiyat ama bize göre değil.

2 Beğeni

Asetto corsa`nın babası :smiley: eskiden hep drift videolarını izleyip gaza gelirdim ama beceremeyince moralim bozulup çıkardım oyundan.

4 Beğeni

Çok güzel özellikler var aslında oyunda. Ben de bir yere kadar hep ön yargılıydım malum tayfalardan dolayı ama çok önemli özellikler var ve daha da geliştirmeye devam ediyorlar.

Şu özellik yıllardır ETS2&ATS’ye isteniyor ama malum… (Sormadan Michelin ve Bridgestone lisanslı)

Resmi araç modu desteği de gelmiş. Pist modlamasını hala getirmediler bence birçok özellikten önce onu getirmeleri gerekirdi çünkü 3 kişi aynı anda hem özellik hem araç-pist getirme işi hızlı gitmiyor, araç-pist kısmını topluluğa devredip kendileri özelliklere odaklanabilirlerdi ama kendi tercihleri yavaş da olsa gayet güzel ilerliyorlar.

Şuanda da 20. yılı olduğundan topluluk aktif gece-gündüz döngüsü güncellemesini bu yıl bekliyor. Bekliyoruz bakalım.

4 Beğeni

Bir kullanıcı Arduino ile oto kokusu tutacağı yapmış.

3 Beğeni

Eskiden bir Backa vardı adam küflendi gitti la hiç sesi de çıkmıyor