Keşfedilmemiş oyunlar

Selamlar, çok bilinmeyen ama ben oynadım efsane diyebileceğimiz oyunları paylaşsak burda nasıl olur?

1 Beğeni

İlk çıktığı zamanlar indirime girmesini bekleyip büyük bir hevesle aldığım güzel bi’ oyundu.
911 Operatör oyunundan sonra biraz daha eksikleri gidermek ve üstüne birşeyler kattıkları 112 Operatör adıyla ikinci bir oyun daha çıkardılar. Acil Çağrı Merkezleri gibi hızlı ve yapıcı çözümlerle ilçenizdeki vakaları çözmeyi deneyimlemek için çok güzel bir oyun bence.

İndirime düştükleri zaman özellikle alıp denenebilir.

  • 911 Operatör’de Türkçe dil desteği bulunuyor fakat 112 Operatör’de henüz Türkçe dil desteği bulunmamakta.
1 Beğeni

10 yıldan daha öncesinde severek oynadığım oyunlardan biri Emergency serisi. İndirime girdiğinde alınabilir ama uzun soluklu bir oynama süresi sunduğunu söyleyemem. Çeşitli olaylara polis, itfaiye, ambulans gibi birimlerle müdahale ediyoruz.

2 Beğeni

App Store’da şöyle bir oyun oynamıştım. Acaba aynı firmanın olabilir mi? Eğer öyleyse gerçekten hem mobilde hem masaüstünde oynanabilecek güzel bir oyun.

1 Beğeni

I Am An Air Traffic Controller 3

Havalimanı kule yönetimi, bir piste yakıntı sızıntısı olup tek piste iniş kalkış yapma gibi senaryoları var zaman bitmeden bütün uçakların iniş veya kalkışını bitirmeye çalışıyorsunuz thy görünce öncelik verirdim.

Oyunun dördüncüsü steam’de var ama hem pahalı hem de gerçek firmalar yok, bu oyunu ise malum yerlerden bile bulamıyorum bulan varsa bana göndersin.

2 Beğeni

Bende vardı ama eklentiler yoktu :frowning: eski dosyalara bakayım bulursam paylaşırım.

1 Beğeni