Kerbal Space Program [Ana Konu]

videosu burada :smiley:

2 Beğeni

Apollo 11 uzay roketi için

1 Beğeni

bu çok tırt olmuş yahu. gerçeğine yakın olanını yaparım bir ara.

3 Beğeni

Çoğu kişi buranın mantığını anlamakta zorluk çekiyor o yüzden gelen yok buraya. Hala yeni bir konu mu açmam gerekiyor yada sadece buraya yazmamız mı gerekiyor hiç bir şey anlamadım. Discord daha faydalı olabilirdi bence.

Her neyse benim bir sorunum var Twitch Launcher üzerinden indirdiğim KSP modları niye çalışmıyor ekstra bir şey mi yapmam lazım, sadece indirdim. Sürüm falan değiştirmem mi lazım. Kullanan yada bilen. (Bu yazdığım gibi yazılar buraya uygun bir tür mü mesela bunu bilmiyorum :). Bu kafamı daha da karıştırıyor.)

İyi bir Apollo 11 bekliyoruz vaktin olduğunda :slight_smile: Ayrıca burası herkesin görebilmesi ve kolayca navigasyon edilebilmesi için harika, ancak discord düşünebilirsin gerçekten. Üyeler de kendi aralarında anlık iletiş sağlayabilirler. (Modlar ve teknik sorunlar için de bir database oluşmuş olur yavaş yavaş, discord kanalında.)

Son olarak, Space Engineers çok beğeneceğini düşünüyorum. Birkaç saat şans ver derim (Y)

Beyler burada yazmak zorunda değilsiniz :smiley: ben tanışınca çağırdım sadece buraya da video atabilir, birkaç şey yazabilir diye yani zorunlu bir şey yok herkes istediği yerde bir şeyler paylaşabilir
yeni konu da açabilirsiniz buradan da devam edilebilir
yani kerbal space program tavsiye modlar diye bir konu neden olmasın? bu size kalmış.

ek olarak farklı kitlelerin olduğu ortamlarda bu tür yapımlar aktif olduğunda bir şeyler paylaşıldığında diğerlerinin de dikkatini çeker haberdar olmuş olur ben de bu sayede belki sitede veya videolarda kerbal space program ile ilgili bir şeyler aktarmaya çalışırım

2 Beğeni

Önder bey Önder bey senin yüzünden anlamadığım halde Matt Lowne izliyorum :smiley:

1 Beğeni

Twitch launcher kullanmadım ama muhtemelen son sürüme göre olan modları indiriyor. bence sıkıntı bu.

1 Beğeni

İndirdiğim bütün modlar birbirinden farklı sürümde xD. E neden böyle bir şey yapmış ki bunlar. Ne işime yarayacak bu launcher :smiley:

Twitch launcher ne işe yaradığını söyliyim. Aslında fena değilmiş. Modları direk launcher üzerinden arayıp indirebiliyorsunuz (Yani uğraşmadan Gamedata klasörünün içine atıyor). Güncelleme geldiği zaman tek tuş ile güncelleyebiliyorsunuz modları. Ben şöyle sanmıştım oyunu direk Launcher üzerinden başlatma düğmesi var ama çalışmıyor. Ben oraya basınca modların ortak sürümüne getirip açıyor sanıyordum onu
yine kendimiz yapmamız lazım galiba. Belki bende bug olmuştur ama launcherdan açınca nasıl oluyor bilmiyorum belki öyle daha iyidir. (Bildiğimiz CurseForge fakat daha basitleştirilmiş ve basit hali kısaca .)

Arkadaşlar bana ne kadar hak verirsiniz bilmiyorum fakat oyuna online modu gelse bence çok iyi olmaz mı türk ekibi olarak her arkadaş uzay üssünde üzerine düşen görevi yaparsa mesela 2li yada 3lü roketler gönderdiğimizde diğer kopan modülleri güvenle dünyaya inerken diğer arkadaşlarımız kontrol edebilir yada uzayda kalan bir arkadaşımızı bir başka arkadaşımız kurtarabilir. ne dersiniz oyuna geri bildirim de bulunalım mı ?

Take two zaten stüdyoyu ve oyunu satın aldı dediğin olay eğer yeni oyun yapılıyorsa olmalı zaten ancak çok karmaşık yani Önder’in hardcore videolarına bakacak olursak…

Multiplayer uyarlanabilecek en zor oyun tarzlarından birisi Uzay ve Roket simulasyonu. Getirlilebilecek en mantıklı multiplayer ya 1 servara giren herkesin farklı dünyalarda veya aynı dünyada üsleri olmalı ve uzay yarışı yapılmalı işte astroidlerden maden toplamak birbirileriyle bunları takas yada ticaret yapmak bunlar mantıklı şeyler fakat aynı roketi 2 3 kişinin yönetmesi çok zor çünkü 2 roketi geri dünyaya yolladın tamam duna ya gideceksin mesela manevra noktalarının yine birisi ayarlaması gerekecek diğerleri onu izleyecek sıkıcı olur diğerleri açısından. Yada no man sky tarzı fakat daha çok roket yapımı odaklı olabilir mesela.

Böyle NASA daki roket fırlatma aşamasındaki gibi kordine olabileceğimiz bir oyun harika olur. Böyle her ayrı kısmı ayrı ayrı analiz eden insanlar, fakat çok zor yani.

Oyunun 1.7.0 versiyonunu kullanıyorum ama “xScience” modu desteklenmiyor. Onunla aynı işlevi görecek başka bir mod var mı ? KerbalEngineer modunun da 1.7 versiyonunu bulamadım.

Kerbal Engneer modunu buradan indirebilirsin fakat diğerini bilmiyorum. Releases · jrbudda/KerbalEngineer · GitHub

1 Beğeni

XSience’ı da ben paylaşayım: TIKLA

2 Beğeni

3 posts were split to a new topic: Kerbal Space Program 2 [Ana Konu]

Haftaya perşembe Epic Games’te bedava.

https://store.epicgames.com/tr/p/kerbal-space-program

3 Beğeni