Kasiyer Simulatör [Ana Konu ]

Kasiyer simülatörü, oyuncunun bir süpermarkette kasiyer olarak oynadığı bir oyundur. Müşterilere ödeme yapmanın yanı sıra rafları yeniden doldurmanız, mağazayı yükseltmeniz, yeni ekipman satın almanız ve yeni ürünlerin kilidini açmanız gerekecek.
Her müşterinin satın aldığı ürünlerin maliyetinin tam olarak ne kadar olduğunu hesaplamanız gerektiğinden ödeme sürecini yönetmek kolay değildir, ayrıca müşteriler aynı anda daha fazla ürün satın alacaktır ve kasiyer olarak sizin bu ürünlerin maliyetini manuel olarak hesaplamanız gerekecektir. .
Bu deneyimi çok daha eğlenceli hale getirmek için oyundan bir TV ve sandalye satın alabilir, Arkanıza yaslanın, Rahatlayın ve çalışırken herhangi bir çevrimiçi videoyu izleyebilirsiniz!

2 Beğeni

iyice suyu çıkan saçma sapan oyunlar, kebab simulatör aynı motora sahip ama adamlar uğraşmış, bunlar 2 tane obje koyuyor ui dizaynı yok salıyor steam’e ne kadar kopartabilirse.

2 Beğeni

aynen oyle, market simulatorunu yapanlarla ayni, ya oyun anahtari geldi oynadik birdaha oynarmiyim sanmam :slight_smile: