Jurassic World Evolution 2

We’re thrilled to announce Jurassic World Evolution 2 is launching in late 2021 on PC, PS5, Xbox Series X|S, PS4, and Xbox One.

Based on Universal Pictures’ blockbuster film franchise and created in collaboration with Universal Games and Digital Platforms, Jurassic World Evolution 2 builds upon the ground-breaking and beloved 2018 dinosaur park management simulation. It offers players a thrilling front seat as they take charge of one of the greatest theme parks of all time.

With a brand new, immersive narrative campaign voiced by cast members from across the Jurassic World film franchise, exciting new features, four engaging game modes, and an enhanced and expanded roster of dinosaurs, Jurassic World Evolution 2 provides fans with everything they need to create authentic and compelling Jurassic World experiences.

Players will leave the Muertes Archipelago for the first time and build their own authentic Jurassic Worlds across diverse new environments, from dense forests to scorched deserts, in efforts to conserve and contain more than 75 prehistoric species. These include all-new flying and marine reptiles, brought to life with captivating realism. They’ll display brand new behaviours as they interact with each other, fight for dominance, and react intelligently to the world around them.

In Jurassic World Evolution 2, players dive into an original single player campaign featuring iconic film actors reprising their roles. Join Dr. Ian Malcolm (voiced by Jeff Goldblum), and Claire Dearing (voiced by Bryce Dallas Howard) in an immersive and exciting narrative experience set after the Earth-shattering events of Jurassic World: Fallen Kingdom.

Chaos Theory mode is another major addition. It offers a reimagined take on pivotal moments from the Jurassic World film franchise as players strive to make their own mark and change the course of events. Elsewhere, for those looking to unleash their creativity, Sandbox mode delivers everything players need to create their perfect Park, while Challenge mode tests their mastery of the game.

Across all modes we’ve dramatically improved our signature management and construction gameplay to give players everything needed to create their ultimate Jurassic Worlds. Whether it’s deeper management tools and creative options, fresh buildings to construct and customise, or handy shortcuts to make life easier, in Jurassic World Evolution 2, players can truly flex their managerial muscle.

Jurassic World Evolution 2 launches in late 2021 on PC, PS5, Xbox Series X|S, PS4, and Xbox One.

Wishlist now on Steam

Wishlist now on The Epic Games Store

https://www.epicgames.com/store/en-US/p/jurassic-world-evolution-2?lang=en-US

6 Beğeni

Oyunun ön sipariş fiyatı ilginç bir şekilde 92tl, muhtemelen ikinci bir farming vakası, yarın artıcaktır fiyatı. oyun içi fragman da geldi

oynamak isteyen alsın şimdiden yoksa yarın gg :smiley: ama sanki frontier bize acıyo en ucuz biziz valve’ın fiyat uygulanmış umarın mevzuya uyanmazlar

oyuna gelirsek modeller, animasyonlar, ayrıntılar yükseltilmiş daha sağlam duruyor ilk oyunu çok oynayamadım ama bu oyun dahil gerçekten girdikleri alanlarda başarılı oldular
frontier’ın formula 1 manager oyunu geliştirdiğini ekleyelim 2022’de bekleniyor :smiley: manyak bişey yapacaklardır

9 Kasım’da çıkıyor ve o dönem birçok oyunla çakışacaktır. Fakir Türkleri ilgilendirmiyor. Biz yeni sorunlarımızla uğraşıcaz. Bu oyunlar dünyanın geri kalanı için yapılıyor, Türkiye ve orta doğu coğrafyası için değil.

1 Beğeni

Türklerin onca Türkçe dil desteği talebine karşılık Frontier in yaptığı güzellik bu herhalde :smiley: oyun epic de de 92 tl, fiyat değişmedi, gayet iyi.

1 Beğeni

Dinozorları dlc ile 50tl’den satacaktır, aynısını planet zoo ve coaster için yaptılar, adamlar bir tane hayvan veya lunapark için bedava bir şey vermedi bunların yaptığını paradox yapmıyor dlc almasan bile güncelleme veriyor.

92 tl fiyatıyla hala alınabilecek güzel oyunlardan ama oynamadım. İlk oyunu bile bitirmemişken :smiley:

1 Beğeni

mail haberlerine kayıt olunca verdikleri epic kuponunuz duruyorsa 32tl.

Ben Epic kuponuyla birlikte Deluxe Pack aldım.

Aynı şekilde bende epic indirim kuponuyla beraber aldım 49Tlye geldi, Deluxe pack aldım, Tavsiye ederim gayet güzel fiyat, hayret Frontier özel fiyatlandırma yapıyor bize, gözlerim doldu, ben fiyatı değiştirirler diye düşünmüştüm. :smiley: yurt dışındaki adamlar 60 dolardan alıyor hesabını siz yapın.

Oyun nasıl değiyor mu gene 2 günde baymasın ?

Türkçe dil desteği var mı oyunun arkadaşlar

Türkçe dil desteği oyunda yok.
@muhammedarikan2572 oyun temelde aynı, 1. oyun baydıysa buda bayıcaktır ama yine de sana kalmış fanı değilsen bu tip oyunların veya filmin alma. Genişleme paketi gibi bir şey olmuş, Karlı hava, bir kaç su dinozoru ve uçan dinozorlar yer almış, temelde birinci oyundaki eksikleri yeni bir oyunla kapatmak istemişler, bildiğim kadarıyla çünkü “Universal” şirketi ile anlaşmaları vardı daha birinci oyun piyasaya çıkarken zaten ikinci oyunun planı vardı yol haritası vs sızdırılmıştı. ama şunu da söyliyim yani 49 Tl ye de alın derim indirim kuponuyla, çok ciddi düşük bir rakam yani. yani 49 Tl yi düşündüğünde değiyor mu değmiyor mu gibi muhabbetlere pek de gerek yok gibi, 92 TL lik ana fiyatı bile gayet uygun yani günümüz için. Sonunda sana kalmış, ben “Jurassic World” filmini sevdiğim ve tycoon oyunlarını sevdiğim için aldım, beni aşırı derecede genişleme paketi gibi hissettirse de yine de memnunum güzel noktalar var. 150-200 TL arası bir fiyatı olsaydı işin rengi değişirdi işte ama 49TL abi :smiley: yani pek de pişman olacağın bir rakam değil gerçekten, beğenmesen bile, yani elin yabancısı 60 dolara alıyor ne diyim ki.

1 Beğeni

Sağolasın dediğin gibi fiyattan dolayı en fazla ne kaybederiz ki diyip alicam bilgilendirme için sağol

Güncelleme gılgamış destanı gibi, buyrun…
https://steamdb.info/patchnotes/7855449/

Oyuna bir Türkçe yama gelse de oynasak. DLC’leriyle birlikte aldım ama TR yama olmadığı için oynayamıyorum. Umarım en kısa zamanda birisi bu işe atılıp çevirisini tamamlar ve rahat rahat oynarız. 1. serisini TR yama ile severek bitirmiş biri olarak 2. seriyi de bu şekilde tamamlamak isterim.