Tekte bitireyim diye oturdum başına harıl harıl gittim bulgaristana varmak için en kısa yol olan bozuk yağmurlu ama 210km olan yolu seçtim yolda 2 lastiğimde patladı benzinde bitti ben de otellerde kaydetmiyordum geri otelden başlamak için bir yere bastım o da beni oyunun en başına attı bi uzun süre bir daha girmem bu oyuna
hersey olmasi gerektigi gibi gerceklesmis. bunda oyunun sucu yok. yedek lastik almadiniz bari tamir icin yama alsaydiniz ve benzin icin de biryerde durmaliydiniz. neyse birdahaki sefere daha iyi hazirlanirsiniz.
hocam oyuna bir şey demedim zaten
benzin full lastikler içinde yama vardı ama yetmedi sürekli patladı lastikler
biraz özleyeyim oyunu oynarım tekrardan
Bitirdim Jalopy’i İstanbul’a geldim her yerde Atatürk ve Türk Bayrağı var çok güzel çok gurur verici bir şey ama otele gittiğimde nedense amca inmedi araçtan
5K ekranda oynuyoruz. Almanyadan Turkiyeýe donus yolunda neler yasadigimizi gormek icin videolarimizi takip ediniz.
Rusyaya uygulanan boykot yuzunden yuklemeler uzun suruyor yada yukleyemiyorum. ucretsiz VPN kalmadi ( VPN siz youtube hic calismiyor ) hepsini deniyorum. elimden geldigince yeni oyun ve videolarla karsinizda olmaya devam edecegim.Desteginizi eksik etmeyin arkadaslar.saglicakla kalin
5k’ya gerek yok bence, bizde 5k açacak internet yok ayrıca ekran üstünde ve altında boşluk var izlemesi hoş olmuyor.
Ozgur selam, benim monutor 5120x1440 ondan busekilde videolar, baska bir program bulursam boyle bir ayari olan bakarim
tek çözüm oyun oynadığın vakit monitörün 2k çözünürlüğe düşürülmesi nvidia denetim masasında bunun ayarları var ama dengeyi bozuyor.
bildigim birseyi anlatiyormus zaten, yinede denedim ama olmuyor. o 34" de deniyor ondan goze kotu gorunmuyor ama 49 da cok kotu oluyor. nvidia da denedim ondada olmuyor birsey. pencere modunda falan oynadim olmuyor. neyse bakicaz birseyler. yinede yardimci olmaya calistigin icin tesekkur ederim