Yapımına 2020 Temmuz ayında başlanan, Istanbul anadolu yakasını 1/2 ölçekte konu alan, bol otobüs hatlı, özel bina ve AI araçlarına sahip modumuz hakkına bilgilendirmeler bu başlıkta verilecektir.
- Canlı yayınımız.
Yapımına 2020 Temmuz ayında başlanan, Istanbul anadolu yakasını 1/2 ölçekte konu alan, bol otobüs hatlı, özel bina ve AI araçlarına sahip modumuz hakkına bilgilendirmeler bu başlıkta verilecektir.
Takipteyiz eline sağlık
Omsi 2’ye can katar bu map.Gelişmeleri takipteyiz,elinize sağlık.
Üstadım sen biliyorsun bu işi. Omsi de en çok istediğim şey… DLC tadında ve gerçekliği iyi yansıtabilen bir Vatan şehri.
kolaylıklar diliyorum
Öncelikle elinize sağlık. Harita ne zaman yayınlanır?
Merhaba arkadaşlar bu akşam IstanbulXS projemizin 1. etabının Galası var, youtube canlı yayını.
Yayında iki de kıymetli konuğumuz olacak, emektar BerkanDağcı hocam ve efsane OldCitylee hocam,
Saat 18:30 da herkesi bekleriz.
İndirme linkleri
Kurulum
Genel tanıtım
Otobüs hat alma
Çalışma değerlendirmeleri
Beta ekibine teşekkür
Genişleme projeleri yeni etapların tanıtılması
Ertan Abi İzin Almadan Yapıyorum Ama Çok Sağdan Soldan Paylaşım Çok Olunca Yapmak Zorunda Kaldım
Istanbul XL Haritası Kasma Fix’i
YAPIMCI : Umut Yetiş - Halıcoğlu Medya
@Ertan_Karabacak Hocam haritanın içerisinde bulunan modellerin ve araçların sketchup dosyalarını yayınlar iseniz geliştirmeler ve çeşitli düzenlemeler yapmak isteyenler için çok faydası olacaktır. Teşekkürler
genişleme etapları paylaşılacak, ordan alabilirsiniz.
Metrobüse ne zaman geçiyoruz hocam beklemedeyiz
Sultanahmet bölgesinde geçen proje iptal mi edildi? Bu da gayet başarılı görünüyor beklemedeyiz
Behindthewalls proje bu projeden ayrıdır.