O kadar smilasyonda takliyorsunuz fikriniz vardir saka bir yana arkadaslar 30 eylulde antalya ya gitmem gerekiyor saatler uymadigi icin ucak olmadi otobusle gidecem gece…
Cok fazla kullanmadigim icin firmalar hakkinda suanlik durumlari hakkinda bilgim yok en iyi rahat firma bu hatta hangisi pamukkale,ulusoy,kamilkoc firmalarini gordum bu hatta baska firma varmi ve iyisi hangisi goruslerinizi belirtirseniz sevinirim… en son ankara icin vivalines kullanmistim adamlar asmis otogarda long yapmislar havalimaninda yok otobus hizmetleride harikaydi ama antalya seferleri malesef yok… belki diyeceksiniz alt tarafi yola cikacaksin abartma diye ama 11 saat ve otobus de yolculuk biraz zorluyor beni ondan dolayi rahat bir sekilde gitmek istiyorum cevaplar icin simdiden tesekkurler…
Kamilkoc son zamanlarda bozdu diyorlar şoför ahlakı, hizmet vs. Pamukkale şu aralar iyi diyorlar … diğerleri hakkında bi fikrim yok .
Eyvallah kardesim bende oyle duydum da bir sorayim dedim …
Ayrıca bir şey eklemek istiyorum
Aslında biraz şans meselesi bu işler . . Çünkü her yerde iyi kötü çirkin olur .
Mesela ben kurban bayraminda yola çıkmak zorunda kaldım ve istemedende olsa isparta petrol e bindim ( Niye istemedim çünkü ismi tanıdık değil dolayısıyla cekimserdim) Ama bir çok firmanın sahip olduğu şoför ve muavinden daha iyi hizmet aldım .
Aynen haklisin sans meselesi dedigin dogru firma kotudur oyle bir ekip gelir ki sefere on numara gecer ama en iyi kurumsal firmada kotu bir ekip gelincede illallah edersin iste derler ya bazi hatlarda su firmalar iyidir falan filan ondan dolayi bilgi almak istedim belki hep kullananlar vardir diye yardimci olurlar🙃
Ilgin icin eyvallah kardesim bu arada tesekkur ederim🖒
Lider Adana veya Bırakoğlu firmalarını varsa tercih edebilirsin. Her deplasmana giderken mutlaka kullandığım veya memnun kaldım.
Bilindik markalardan herhangi birine bin, olay olacaksa hepsinde olabilir. Ole cok şeapmamak lazım…
ldier adana adana ankara hattında kulandım gercekten ıyıdı ama ıstanbul antalya yok malesef…
sonuc zaten oyle olacak ama ıste bastan bır soralım dedık belkı fıkır olur dıye…