Iowa DLC - American Truck Simulator [Ana Konu]

son 4-5 eyalet birbirinin kopyası değil. Oyun eyalet yapıları neyse ölçek izin verdiği kadar birebir aynı oluşturuluyor. Hayali olmayan bir arazi yapısı koymaları saçma olmaz mı ? Oyunun temel amacı bir noktadan diğer noktaya karayolu taşımacılığı. Farklı bir beklentin varsa temelden oyunu almamanı öneririm

Gardaş, sağlam bir oyuncu olduğunu bilerek diyorum, al. Bütünsel yaklaşarak almalısın. Coast to Coast seveceğini tahmin ederek, veya bir gün Route 66 için Californiadan başlayıp bir yay misali orta batı Amerika düzlükleri arasından aşkın şehri Chicago’ya, Michigan gölüne… veyahut, muhtemel gelecek olan British Columbiadan başlayıp ABD ye geçip Kuzeybatı - Güneydoğu Ekseninde Florida’ya geçmek… uzun soluklu düşünürsek orta batı ve özellikle Doğu’da bir iki eyalet haricinde reelde birbirine çok benzeyen bir coğrafya. Batıda Dacotalar, Nebraska, Colorado bittikten sonra aşağı yukarı düz bir zeminde doğuya doğru etrafı ağaçlarla çevrili bir güzergahtan gider. Doğal olarak SCS harita ekibi (ki haritacılık konusunda ellerine su dökülmez, efsaneler) gerçeğe uygun yapmaya çalışıyor yıllardır💫

Ek olarak ABD nasıl bir yer, full çekim hızlandırılmış bir seyir kanalı olan bu kanala bakarak tüm güzergahı görebilirsin. Tüm Amerika’yı görme fırsatı sunuyor bu kanal.:pray:

3 Beğeni

Bruada park etme yeri var ama bir türlü motoru kapatma şeyi çıkmadı. Nedeni bileniniz var mı ? Araç çok mu uzun geldi acaba.

cok uzun araç ondan

Anladım. Bilgi için teşekkürler.

Başarımlar buglu. İowa yazınca başka Iowa yazınca bambaşka başarımlar gösteriliyor. Toplamda 4 başarım var.

4 tane var.

“iowa” yazınca 1 tanesini,

“ıowa” yazınca 3 tanesini gösteriyor.

Başarım Listesi

Başarım arama kutusunda sorun var. Büyük harf yazamıyorsun. Büyük I yazınca küçük i gösteriyor. Küçük ı yazmak zorundasın. İngilizcede küçük ı yok. Bu da @Firat_Guvendiren dediği gibi bug yaratır. @HasanOfke bir geliştirici ve yayıncı olarak bildirmen gerek.

arkadaşlar bu lowada bir yol var oyun yükleme alanında goruyorum ortasında kocaman bir ağaç var birde tren yolu var nerede o yol bulamadım

Council Bluffsün ilerisinde otoabnın aşağısında gizli yol var. Gizli yolda yolda ağaç var. Dediğin o mu bilmem ama ben Hatıra fotoğrafı çekmiştim:

1 Beğeni

teşekkür ederim

burada bir garaj olmalıydı

Rica ederim.

burada bir garaj olmalıydı
@oznyvz28 derken buradan mı bahsediyorsun?

üst’te ki köprünün olduğu yer

(görsel kaynağı: Firat_Guvendiren)

fırat gösterdi yerını