Iowa DLC - American Truck Simulator [Ana Konu]

1 Beğeni

Daha geçen seneki DLC’leri almadım, bu sene de şimdiden 2 tane oldu. :smiley:

Blog listesinin son hâli. Bayağı kısalmış.

Tyson Events Center, Sioux City, Iowa. Şu an oyunda yer alıyor. Önündeki yol gizli doğal olarak. Sioux City’in bir kısmını 0 kamerası ile uçup görebilirsiniz.

2 Beğeni

Keyler dağıtılmış ama malum benim yayın olayları iptal

5 Beğeni

SAAT 20:00’DE ÇIKACAK.

2 Beğeni

6 dolar. belki bundle olur alacaklar için bir saate kadar.

alttaki linkten alın. bundle :v:

3 Beğeni

Bundle olacağı blokta açıklandı.

Iowa Freight & Fields Bundle
American Truck Simulator için Iowa Freight & Fields Paketi ile büyük yükleri şık bir şekilde taşımaya hazır olun! Amerika’nın tarım endüstrisinin kalbi olan Iowa harita genişletmesinin çıkışını dört DLC’yi içeren bu özel paketle kutlayın: Iowa, Özel Taşımacılık, Çiftlik Makineleri ve Retrowave Boya İşleri Paketi.

Çiftlik Makineleri DLC’siyle Iowa’da, ikonik I-80’den başkent Des Moines’e ve Mississippi Nehri boyunca uzanan şirin kasabalara kadar uzanan çiftlik ekipmanlarını taşı ve Özel Taşımacılık DLC’siyle devasa yükleri taşıyarak sürüş becerilerini test et.

Hawkeye Eyaletinde gezinirken, Retrowave Boya İşleri Paketi ile 80’lerin canlı tarzında, cesur ve retro bir hava ile sürüşün keyfini çıkarın.

hey yavrum be dlc fiyatı aynıdır ama türk lirası aynı değildir… en son çıkan dlcyi 180 tlye mi 190tlye mi ne almıştım. 6,05 dolardan…

1 Beğeni

ilave olarak banka komisyonunu koy

1 Beğeni

Genel olarak güzel DLC olmuş bence. Diğer bölgelerden oynarken biraz farklı hissettirdi bana. Missouri’ye benziyor biraz, keyifliydi.

2 Beğeni

Missouri, Montana’da göremediğimiz efsane iniş çıkışlı yolları ile Texas’tan sonra en süper DLC oldu. İowa’da evet keyifli, yolları ile olmasa da özellikle izleme noktalarındaki şehirleşme detayları ile çok başarılı.

En güncel harita en güncel ayrıntıları ve gerçekliği yansıtıyor. SCSde bu hep böyle oldu. Teslimat noktaları truck stoplar herşey birbirinden farklı ve daha dolu gerçekçi. Driving Schooldan sonra artık her teslimat zorlu noktalarda. Eğlenceli bir evente dönüştü.

1 Beğeni

ilk kez bir ats dlcsine yayın yapmayıp oynamadım. darısı diğerlerinin başına diyelim.

7 Beğeni

Şahsen DLC yi almak hiç içimden gelmiyor. Kesin diğer eyaletlerin kopyala yapıştır yapılmış hali gibidir.

bende almayacağım yenı aracta gelmıyor uzun zaman oldu oynamak bile istemıyorum artık ets ats