İnternet Muhabbetleri [Ana Konu]

Buda iyi :smiley: İlk defa bu kadar yüksek upload gördüm

buda iyi

3 Beğeni

Biraz evvel 7 GB.'lık videoyu YouTube’a 4 dakikada yükledi? Ulan bende son dakika arıyorum, Hetrix® varol :rofl::wink::+1:

Steam hesabım çalındı, 2 oldu bu. Bu sefer Moskova vakası. Destekle iletişime geçtim. Kanıtlarımı, satın alımları sundum. Gelecek bakalım bekliyoruz…

Steam Guard kullanmıyor muydun?

Telefonum çalındı kısa süre önce. E-Posta’ya bağlamak zorunda kalmıştım. Yeni telefon aldıktan sonra da Mobil Guard’a bağlamadım. Moskova’dan harasladılar hesabı. 2 Mail hesabımdan destek talebi attım. İllaki geri dönüş sağlanacak ve hesap gelecek. Satın alım ekstrelerini de attım. Kanıtlarıyla birlikte. Bekliyoruz bakalım. Geç olsun, güç olmasın. Sağ salim gelsin hesap başka birşey istemiyorum. Çok değer verdim bu hesaba, bir nevi yatırım da denilebilir şu dönemde. Kaliteli ve içeriği fazla bir hesap. Bekliyoruz bakalım gelmesini.

Beni sevmiyorlar sanırım…

Alabildiğim en yüksek hız buydu ki oturma odasına kadar fiber altyapı var.

Turktelekom fiber altyapısıyla turknet kullanan var mı şuan? Yaklaşık üç gündür evimde internet yok

1 Beğeni

Ben kullanıyorum, şükür bir sıkıntı yok şuan. Müşteri hizmetlerini aradınız mı ?

türknet kullanan var mı :smiley: verileriniz sızdırılmış

Adamlar çalınan verileri tekrar çaldı yeminle yol geçen hanına döndük gelen geçen bilgilerimize konuyor arkadaş :joy:

1 Beğeni