sözleşmeniz varsa yeni sözleşme yapın 2 gün sonra iptal edin böylece sadece 1 ay ceza ödersiniz, ceza kullandıkça artıyor peşin kesilmiyor ben vodafone hattımı öyle iptal ettim.
Hayır sınırsız, belirli bir kota yok. Ama yine de fazla veri yüzünden olabileceğinden şüphelenmiştim.
@Gencocan evet taahhüt bitmiş olabilir bunu düşünmemiştim.
@Ozgur59 Anladım teşekkür ederim.
Hocam olur mu öyle şey aksi belirtilmedikçe sınırsız sınırsızdır. Ayda 500 GB veri harcıyoruz.
doğru.
Sorun taahhüt ile ilgili değilmiş. 2 gün önce gece 11 sularında 1 saatlik bir internet kesintisi olmuştu, o esnada ise açma kapama yapmışlar. Fazladan aldıkları 40₺ onun bedeliymiş… 1 aylığına böyle gelmiş yani.
Açma istemedim, kapama istemedim. Siz mecbur olmadıkça Vodafone net bağlatmayın. En paragöz firmalar arasında zirveye oynar çünkü. Normalde de kesintiler, yavaşlıklar sık yaşanıyor.
Ne saçma bence şikayet et. Öyle şey mi olur kafalarına göre.
Ben de çok saçma buldum. Ama 8 senedir benim bildiğim bu ilk açma kapama ücreti alışları. Şikayet etsem de ceza ya da yaptırım olarak ne yapılabilir ki en fazla? Sonuca ulaşmayacaksa 1 aylığına fazladan vermek sorun değil. Caydırma ya da ceza uygulanacağına emin olsam şikayet ederim ama uğraşmak da istemiyorum…
Dostum ben 6 sene önce vodafonu tüketici haklarına şikayet ettim. hiç kullanmadığım ve müşteri hizmetlerine defalarca aramama rağmen benden 5 ay faturayı ödettiler. Sonunda faizleriyle birlikte postaneye tc me yatırdılar ben hiç uğraşmadım. Gene bir hatayla gene aldım. Maalesef gene şikayet ettim ve yine kazandım. Son faturayı ödemedim ve cezasız bir şekilde sözleşmeyi mahkeme kararı ile fesh ettim.
tüketici haklarına bir git danış bence hemen vazgeçme. Parayı bahçedeki ağaçtan toplamıyoruz souçta
Bu internet fiyatlarına nolmuş böyle ya, araptelekom fiyatlarda süperonline’nı geçmiş maşallah :d
1 aya taahhüt bitiyor ve neye geçeceğimi bilmiyorum.
Superonline devam için 24 mb nete 145 tl istemeseydi iyidi
İnternette Comnet adında internet sağlayıcısına karşılaştım fiyatları uygun gözüküyor. Sizce nasıldır kullanan var mı parkta ?
Faturalı hat tarifeleri de sağlam zamlanmış.
zamlanmayan tek şey market poşeti
turknet te 1000 mps down 1000 mps up 140 tl comnette 1000 mps down 20 mps up 900 tl turknet bu fiyata nasıl bu hızı veriyor abi
Türknet kullanıyorum altyapının desteklediği en yüksek hızda hizmet veriyor sınırlama yok. 139 TL önerebilirim
Bölgemde superonline altyapısı 100mbps’ye kadar destekliyor ve sıfır sıkıntı. 2014ten beri superonline kullandığımız için türktelekom altyapısı nasıldır bilmiyorum.
Birde Türknet’ti her ay kontrol ediyorum port olmayınca 15mbps gösteriyor olunca ise 79mbps gösteriyor.
79 neye göre 79 ? Santrale olan uzaklıktan dolayı mı 79 anlamadım.
Tam teknik olarak bilmiyorum port konusunu ama bende 100’lük paket kullanıyorum altyapım 81 civarı destekliyor genelde de 77 78 alıyorum hızı. İndirme hızı Steam’de 9.8 MB/sn’e kadar çıkıyor. Bende 2012’den beri TürkTelekom altyapısı kullanıyorum o yüzden port anlamında boş dolu gibi durumlarda ne yapılabilir bilmiyorum maalesef.
ben gigafiber kullanıyorum tek problem cs de pingim bu hıza göre çok yüksek
Türknet kullandım 7 ay kadar memnundum , Türk Telekom muslukları açınca geçtim 1 hafta önce. 500 downlond 20 uploud paket , fakat uploud 40 289 TL. 1 haftadır sorunsuz devam.
Binama fiber geliyor ama tesisat bakır… VDSL mahkumuyum.