İndirimli Simülasyon Oyunları [Steam ve diğerleri]

seninki daha kötüymüş iptal etme gibi bir durum yok sanırım

Dün akşama doğru almıştım kredi kartıyla.Provizyondan düşer düşmez birkaç dakika içinde geldi kod.

Bende akşam olmamıştı aldığımda halen yok bir gelişme bir muhatap da yok hani sorsam diyecem
Düştüğümüz hale bak öğrenci olmak zor 50 lira için üstüne birde türkiyede öğrenci olmak daha da zor

şikayet var a konu açın orada satıcı yı ve vodafone uygulamasını belirtin. kod gönderildi gözüküp gelmedi diyen mail inide bi kontrol etsin.

Mesajlarınızı kontrol edin GPay adlı kişiden SMS varsa kod orada yazar.

Başta fark etmedim bende niye gelmiyor derken kontrol ettiğimde 15 dk önce geldiğini gördüm.

Mailleri de SMS’i de sürekli kontrol ediyorum ama yok. Ayıp ya. Vodafone dersin güvenilir dersin ama yaptıklarına bak.

Dün akşam sipariş verenlerin bazılarına kodlar gelmeye başlamış bazılarıysa Iyzico’dan iade almış. Sizinkiler de bir şekilde hallolur bakalım.

Benim sorunum kod gönderildi yazmasına rağmen kod falan gelmedi hocam. Şikayet var sitesine bildirdim. İnşallah hallolur.

sorun vodafone da değil vodafone’un mağazasındaki satıcıda. vodafone aracılık yapıyor paran güvende kalıyor ben iademi aldım. iadem koddan daha hızlı geldi :smiley:

Burdan geri döner mi?

Yarın veya sonraki gün kod ulaşabilir. Siparişi iptal edenler ise 14 gün içinde iade alabilirler diye düşünüyorum hatta bazıları şimdiden iade almaya başlamışlar bile.

sanırım olmaz. çünkü ben yaptığımda siparişiniz alındı kısmında bekledi yaklaşık 5 saat kadar, daha da bir şey olmayınca iade et butonu varken iademi aldım.

daha yeni geldi bana

Şu kampanya ne zaman bitecek bir tarih var mı ?

öyle bi kampanya kalmadı söylendiği gece bitti key ler 1. si gelsin diye beklerken

Eğer Prison Simulator’e sahipseniz bundle olarak alabilirsiz. İndirim oranı %19 oluyor.

20 tl den 2 tl ye düşmüş almak isteyenlere.

Kodum daha yeni geldi. Biraz erken oldu ama şükür geldi.

2 Beğeni

steamde böyle bir oyun gördüm demo gibi bir şey galiba ilginen varsa buraya bıraktım. ayrıca türkçe dil desteği de varmış.