Vodafone’lu olmak şart değilmiş farklı operatörlerin numarasıyla Vodafone Yanımda uygulamasında hesap oluşturarak her no’da %50 indirimli kod alabilirsiniz
Her numara için yalnızca ilk alışverişte yüzde 50 indirim var.Bu şekilde farklı farklı numaralarla yapılabilir.
var bende işte steam hesabımda 55 tl var o şekilde geri kalanı ayarlar 200tlye hallederim gibi duruyo ama son tarih ne zaman işte?
Ben şuan uygulamadayım ama bulamıyorum.Valorant,Pubg vs kodları var sadece steam kodlarını bulamadım.
kod hemen geliyor mu bunu sabah görüp yapmıştım hala gelen giden yok
Hangi tel no ile aldıysanız o telefonun mesajlarına bakın baştalıkta GPay diye SMS olması lazım.
Ben iptal ettim kod gelmiyor ve satıcı halkında çok şikayet var.
ben de şimdi iade ettim 5.5 saat bekledim ama anlaşılan gelmeyecek
3 sipariş verdim 10 dakika içinde geldiler aktifleştirdim. Yoğunlukla alakalı gecikmeler olabilir.
sipariş iptal olunca veya siz iptal ederseniz kampanyaya katılmış sayıyor vodafone işte günde en az 2 defa sövüyorum.
1 seferlik denedim 10 dk dir beklemedeyim bakalım gelecek mi
Satıcı güvenilir zaten indirimi onlar yapmıyor promosyonu vodafone sağlıyor 100 tl alışverişimizde yarısını vodafone ödüyor.
Sanırım mesai bitti o yüzden 16:00 sonrası sipariş verenler kod alamadığını söylüyor büyük ihtimal yarın gönderilmeye başlar. Almayı düşünen varsa yarını beklesin.
Kod kalmadı galiba. Arama yapıyorum 100 TL’lik çıkmıyor.
100’lük bitti 50 kaldı, 2x50 olarak ekle.
4 saattir kod gelecek yarın da 11 e kadar gelmezse başlarlar böyle kampanyaya zaten bir dünya ıvır zıvırı kullanmak için onay alıyorlar. whatsaap yaptığında ayyuka çıkıyor millet bide.
Kod gelmesi hikaye geldiği felan yok kaç saattir kampanya gerçekten var ama kodu satan satıcıda bir problem var
Bugün kod gelen oldu mu dün alanlardan ?
bana gece 1 de geldi. başka kodda kalmamış sömürmüşler herhalde ki kaldırdılar sanırım
21 saat olmuş halen birşey yok
Bana kod gönderildi yazıyor ama gelen giden yok.