İndirimli Simülasyon Oyunları [Steam ve diğerleri]

İndirimdeyken kaçırmak istemiyorum.

1 Beğeni

Bende Payback var.

Rivals zaten hoşuma giden oyunlardan biriydi. Diğer ikisi de merak ettiğim oyunlar.

1 Beğeni

Pek oynamadım Payback’i, ama güzel işte. Bir interior kamerası eksik.:neutral_face:

Indirime girdi

www.voidu.com

Dirt Rally 11 TL

2 Beğeni

Steam’da Türkçe dil seçeneği de bulunan Beholder indirime girmiş, DLC’si ile birlikte 5.50TL.

Onu almak yerine Beh-ALL-der paketi alınırsa, İlk oyunu ve DLC’si neredeyse bedavaya geliyor, Beholder 2 oyununa da sahip olabiliyorsunuz.
Benim gibi henüz oynamamış olan varsa kaçırmasın. :heart_eyes:

2 Beğeni

Hazır hikayenin 3. bölümüde gelmişken satın alıp uzun soluklu oynamanın, o soğuğu iliklere kadar hissetmenin tam vakti :+1: :slight_smile:

3 Beğeni

https://store.steampowered.com/app/220200/Kerbal_Space_Program 2. Çıkacak ama deneyin derim.

GENEL DUYURU!
Sonbahar indirimleri başladı…
Euro Truck Simulator 2 ve DLC’leri Steam’de indirime girdi.

Euro Truck Simulator 2 on Steam

Acaba 3 Aralık günü 00:00’da mı yoksa 23:59’da mı biter. Ayın 3’ünde maaş alıcam da ona göre oyunlara yetişir inşallah.

3 Aralık diyecektin galiba :slight_smile: Son tarihler için 3 Aralık TSİ 21.00 yazıyor. @sparteam

1 Beğeni

Steam’de gün döngü saatleri TR’de kışları 21.00 yazları da 20.00 olarak alınıyor.

G29 ile oynamak için bir oyun alma hakkınız olsa MudRunner mı seçersiniz City Car Driving mi? :smiley:

MudRunner
ama şimdi City Car Driving de hiç oynanmadıysa alınıp bir sürü araba modu ile sürülür ama şimdi yani mudrunner da bir başka be o feedback çok güzel hissettiriyor bir de düz vites varsa var ya offf

3 Beğeni

Ağa ne derse o olur MudRunner alıyorum o zaman :smiley:

Grid autosport u aldım eski ama güzel bir yarış oyunu. bir de direksiyonum olsa tadından yenmez

American Truck Simulator ve DLCleri indirime girmiş.
image

2 Beğeni
2 Beğeni

HumbleBundle’da Europa Universalis IV + 6 paketi 1 dolar karşılığında çok ucuza satın alabilirsiniz. Daha fazla öderseniz daha çok paket geliyor. Humble Europa Universalis IV Bundle

1 Beğeni