Honeycomb Alpha Yoke & Bravo Throttle Quadrant [Ana Konu]

:upside_down_face: valla yayınlardaki sikayetinden yola cıkarak soledim o zaman yetmiyor sanirim samsung a sakin yonelme fiyat+performansi zayıf bence corsair den cok memnunum onerimdir :wink:

şu an adata var bakalım ikincisi ne olur görücez corsair m2ler iyi duruyor normali var corsairden hatta sistem şu an ona kurulu :smiley:

1 Beğeni
1 Beğeni

https://eksisozluk.com/ups-turkiyedeki-dolandiricilik-sebekesi--6844508?a=popular

ben de az kalsın gümbürtüye gidiyordum

2 Beğeni

Aerosoft CRJ için Honeycomb ayarları

1 Beğeni

Honeycomb sayfasında paylaşılmış. Charlie rudder pedalları gördük :smiley: Bu koruma torbalarından satmak istiyor 15 dolar civarında olacakmış. Para verilmez ama buna uygun bir şey diktirsem mi çok korkuyorum yanımda duruyor, tozlanıyor, üstünden yemek geçiriyorum. :smiley:

Airbus throttle pack de takılmış :smiley:

Neyse pedallar göründü! Yalnız baya yer kaplayacak :frowning: Thrustmaster’ın o iyi pedalları kadar sağlam mıdır acaba?

1 Beğeni

Airbus *thrust lever’lar çok güzel durmuş :slight_smile: ama rudder pedalları o kadar sağlam görünmedi :thinking:

:smiley:

crj çıkacak ya yeni sürüm yayınladılar driver olayı zaten aerosoftta

The Honeycomb Config Tool has been updated to version 2.1.0 for all simulator variants. Following changes have been made:

Important: Before you uninstall the old version, please be sure to export your profiles to a save place!

Fixed bug where sim could potentially crash on exit due to device dis-/reconnect
Fixed mix-up for aileron and rudder trim assignments
Refined in-sim missing profile message logic
Removed "Unit" field in Configurator (now part of "Variable" name, if necessary)
Added multi profile import in Configurator
Added logic to advise for non-existant variables/datarefs/commandrefs
Added "Master" LED functionality, so all LEDs can e.g. stay off when there is no electricity available
Added "Reload All Bindings" menu item
Added ability to add multiple press and release events and name them
Added ability to add relative variables values with optional boundaries (prefixed by +=/-= in value field)
Added three step repeat functionality (Normal - Delayed Normal - Delayed Fast)
FSX/P3D:
    *PMDG only: for correct functioning re-download current revised PMDG profiles*
    Fixed bug where local variables without unit could not be read out as ConditionVariable
    Fixed bug with "ENG OIL PRESSURE" in default Bravo throttle profile
    Added logic to advise for non-existant local variables in profiles ("yes" to keep using this variable, "no" to discard this variable, "cancel" to stop checking)
    -> Profiles are loaded on a 10 second delay after aircraft change to allow for correct initialization of all local variables    
X-Plane:
    Fixed bug with wrong indexing for "sim/flightmodel2/gear/deploy_ratio" in default Bravo throttle profile (gear LEDs)
    Fixed bug where custom commandRefs/dataRefs could not be found on inital automatic loading
    Fixed Windows Installer Bugs
    Fixed MacOs Gatekeeper Bug
    -> Profiles are loaded on a 3 second delay after aircraft change to allow for correct initialization of all commandRefs/dataRefs
    Added XPLM_USE_NATIVE_WIDGET_WINDOWS for better visual representation of info messages

Alpha Yoke tekrar stoklara girmiş

1 Beğeni
1 Beğeni

bu şekilde bir çözüm arıyorum şu an sanayideki dükkanda yaptırıcam ya da direkt 62cm genişliğinde sunta vb. parçaya normal hali kilitleyip onu masaya astırıcaz
mevcut hali feci yoruyor monitörden uzak kalıyorsun boş yere mesafe uzuyor kullanışlı olmuyor

1. resimdeki kilitleme sistemini 3d yazıcıda basıp sıkıştırmak için şunu kullanmışlar

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07R659QW5/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o03_s00?ie=UTF8&psc=1&fbclid=IwAR2uEveObC0v8jxBP_rBb5Q31GWh5mokEpzkkrAYP1icnrjsiM43EYQ5Kuk

1 Beğeni

masanın altına kızak takmış :slight_smile: tam aradığım şey

4 Beğeni

Honeycomb, Charlie rudder pedalları için bizi listeye ekleyecekmiş. Hala çıkmadı sonbahardan itibaren stok sorunları da çözülürse harika olur.

1 Beğeni

Honeycomb Alpha ve Bravo için fiyatlar 1 Eylül’den itibaren yükseliyor. $279.99 olacak. Ve Charlie pedalları da $299.99 fiyatla çıkış yapacak. Stok sorunu hala devame diyor. Bir de üstüne çip krizi vurdu + nakliye masrafları da eklenince böyle bir karar almışlar. Yani işler stok - üretim anlamında baya kötü 2022 sonunda veya 2023 başında bu piyasanın düzeleceğini belirtiyorlar. Sadece burada değil biliyorsunuz birçok sektörde ciddi bir çip krizi ve diğer problemler başladı.

Aerosoft açıklaması;
249 Euro’dan €279.99 olacak.

Charlie Rudder pedalları ise tamamlanmaya çok yakınmış fakat yukarıdaki sıkıntılardan dolayı yeni ürünleri geliştirmek zorlaşmış. Ve yeni bir paket üreteceklerdi ondan da şu an haber yok.
Ayrıca yeni üretilecek olan Alpha, Bravo ve Charlie pedalları Xbox ile uyumlu olacak o yüzden adlarına XPC olarak ekleniyor.

Charlie pedalı için dediğim gibi listeye ekletmiştim yıl sonunda çıkarırlarsa duruma bakarız. Aslında FlightSimExpo var orada da bir sürü ürün görebiliriz.

1 Beğeni

hi canısı :smiley:

1 Beğeni

Honeycomb Aeronautical CEO’su Nicki Repenning, FlightSimExpo‘da yeni ürünleri duyurdu.

https://www.simulasyonturk.com/honeycomb-aeronautical-yepyeni-urunlerini-flight-sim-expoda-tanitti/

3 Beğeni

Charlie Prototype
gorebildigim kadariyla iki dezavantaj yonu var cok kritik noktalarda plastik kullanmalari ve potansiyemetre kablolamaların zamanla yada kuvvet uygulandiginda kopma durumu

1 Beğeni

evet o plastik kısımlara ben de üzüldüm thrustmaster’ın seviyesine virpil falan erişiyor bir nevi :frowning:

1 Beğeni

ben de diyordum bu adam nerede saint denis de mi tumbleweed demi :yum:
ucmuyoruz yayın yok sim update i mi bekliyorsun dostum

bir de su vardi o kocaman case in ici bos imis neden bilemedim :thinking:

geçen hafta f1 vs. var diye yayın yapamadım bu hafta sonu yaparız ama fh5 bekliyorum tryi yine es geçtiler yabancılar takır takır oynuyor

güncelleme haftaya çıkacak :smiley: ondan sonra ağlaşmaları izleyebiliriz gerçi aerosoft twin otterı test ettiriyor ve çıkışa hazırlıyor

1 Beğeni