Hız sınırı ve 103

ben bunu çözemedim hız sınırı kullanıyorum sabitleyici kullanıyorum ama 103 km görüyorum oyun için de maksimum okuduğum 93 km

1 Beğeni

Yaptığın km’nin yanında görüntüle yazıyor tıkladığında nerede yaptığını gösterir video alıyorsan bakarsın ama sanmıyorum yanılma olacağını :slight_smile:

1 Beğeni

kaza falan yaptınızda yada araç barıyerlere çarptıgında tekerler havalanınca malesef dırek sürat anlık yükselıyor ve trucksbookda sağolsun dırek kaydedıyor affetmıyor :smiley: ayrıca hız sınırlayıcı acık olsa bıle açısı yuksek olan yokuşlarda falan hızı artıyor farketmezsenız cruıse control için hata payı 1 yaparsanız 90 sabıtledıgınızde 91 de dırek retarder devreye gırıyor 92 ye ımkanı yok cıkmıyor…

bu arada sizinkine baktım frene basıp kendiniz hızlanmıssınız bunda dolayı da farketmemıssınız yanı sabıtleyıcıde olmamış hız aşımı vıdeo da bakarsanız hızınıza sag alt tarafta daha iyi anlarsınız

3 Beğeni

teşekkürler ama canım sıkıldı neyse bende bundan sonra hata payı sıfır yapıp 85 -90 km arası giderim

1 Beğeni

bazen oluyor ya bende de oluyor dalgınlık sırasında can sıkıcı o kadar yol bosa gıdıyor ama buda cilvesi işte :smiley:

2 Beğeni

Bu hata ikinci kez bana da oldu 110 ve 116 km leri görmüş sistem 101-102 hadi 103 de kabul ama 110 nedir yahu uçsam kaza yapsam ya da takla atsam teker döndü hız aldı diyecem ama oda yok 7000 km yandı iki işte

2 Beğeni

sende bu olduysa abı sıstemde arada sıkıntı olabılme ıhtımali var demektır o zaman geçmiş olsun abi

2 Beğeni

Patron geçen senin verdiğin 3600 km lik yolda 90 sabit gittim, siteye bi girdim yaptığım kmh 150 çıktı. Bazen sapıtabiliyor.

1 Beğeni

Demek ki boyle hata olabiliyor bazen yapacak bir seyimiz yok simdilik galiba

1 Beğeni

Benim hiz rekorumu kimse kiramaz 900 bin kusur hiz yapmistim

Özet

2 Beğeni