Hikayesi Olan Skinler - Lüks Adana / Lider Adana / Yeni Adana

Hadi seni bir zaman yolcuğuna çıkarayım.

2012 ile 2015 yılları arası Adana firmalarının en çekişmeli peron dönemleriydi. (sonrasında KamilKoç sofraya oturdu)
Benim ise hostluğa ilk başladığım bu aracın, o zamanlar ki Güney Lüks Adana skinini göremedim ve kolları sıvadım.

LÜKS ADANA

*TRAVEGO 17 RHD 2008

Vee bir yıl sonra Lüks Adana el değiştirdi… (duyduğum kadarıyla son dönem de tekrar değişmiş)

Host ve hostes arkadaşlarımız hali hazırda peronların, göz kanatan 2013 model yeni Travego 15 araçlarıyla Lider Adana ve Yeni Adana’nın kadrosuna dahil oldular.(tabi bende :slight_smile: )

Zamanen tesislerde ve otogarlarda denk geldiğim bu yeni Travego’lar la artık tanışma vaktiydi.

LİDER ADANA

*TRAVEGO 15 SHD 2013

Aynı firma sahibinden kardeş firma olan Yeni Adana’da da eş zamanlı çalışılıyordu.
Fakat ne yazık ki Yeni Adana’nın araçları satışa çıkarıldı ve Lider’e ağırlık verildi.

Gönlümde yeri ayrı olan Yeni Adana’nın çöküşü tam olarak bu yıllarda başlamıştı.
Araç telefonuna anlamsız bir çağrı, “İzmir aracıyla birlikte peron yapacaksınız yavaş gelin”… Evet gereksizce peron gösterisi yaptırmaktan asla geri kalmadılar.

YENİ ADANA

*TRAVEGO 15 SHD 2013

Son dönemine giren, Yeni Adana’nın bu Travego’ları satıldı. Filo küçülmeye girdi. 2014 Neoplan Tourliner’lar alındı.
O yıllar Tourliner’da çalışmak istemiyordum ama dönemin kaptanları için sabretmiştim resmen.

Ardından KamilKoç Adana’ya geldi.
Geçiş yaptım lakin bu seferde Safir ve Safir Plus’lar Adana’ya verilmişti :smiley:

*SAFİR PLUS 13 (2017)

vs vs…

Bu firmalar kapandıkları için skinlerini hiç bir yerde bulamadım. Tamamen sıfırdan kendi çalışmam olan bu skinleri sadece kendime de saklamak istemedim.
Ee madem girdik modlara bari Adana hostlarına bir ikramım olsun.
Brezilya’dan selamlar…

Linkler yenilendi :warning:

https://sharemods.com/hq7u5pir7jo4/luks_adana_skin_by_sfkkrn.rar.html

https://sharemods.com/pfhpryh69q0x/lider_adana_-_yeni_adana_skin_by_sfkkrn.rar.html

10 Beğeni